Menyaksi Mentari Pagi Ke Sukkur Airport

Pagi ni aku akan blah meninggalkan site at milpur mathello. Nak kena naik atr flight at sukkur airport
Jarak perjalanan dalam 2.5 jam. Mmg agak jauh dengan jalan yang rosak teruk
Driver aku tadi datang seawal pukul 0430hrs. awal giler ok. Janji semalam sepatutnya dalam kul 0600hrs
Rupa2nya driver aku terlupa nak betulkan jam semalam tengah malam masa pakistan decide untuk remove daylight saving dan kesemua jam2 kena dilambatkan 1 jam
Aku dah set awal2 so sempat la tido walaupun tak berapa lena takut terlepas flight
Aku suka dengan suasana pagi sepanjang perjalanan dari milpur mathello ke sukkur airport neh
Nyaman dan aman tenteram adjer. Walaupun dalam kepala tuhan sahaja yg tahu kan. Hehe
Kesemua expat akan diescort depan belakang dengan guard. Untuk keselamatan
Perjalanan yang jauh begini memungkinkan apa2 sahaja untuk berlaku
Dan alhamdulillah sekarang aku dah masuk boarding area sukkur airport
Flight atr pk533 akan berlepas dalam masa setengah jam lagi
Aku akan singgah lagi ke milpur mathello bulan hadapan. Adios

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge