Menunggu ATR PIA 533 at Sukkur Airport

Sukkur airport neh kecik je sebenarnya. Connecting flight ke karachi ada 2 kali sehari, pagi dan petang
Kalau dah terlepas pagi, kenalah bertolak kul 7pm nanti kan
Kadang jadual perjalanan flight diubah sesuka hati, ikut nasib la korang
Apa2 pun bersedialah untuk menerima kenyataan yang flight anda ditunda, atau worst case cancel terus. Ini adalah perkara biasa untuk domestic flight di pakistan
Aku akan naik pesawat ringan atr pia untuk ke karachi airport dari sukkur airport
Google je lah kat mana sukkur airport neh ok, aku pakai e71 so x sempat nak check googlemaps or googlearth
Perjalanan kejap adjer dalam masa 1 jam. Flight sebijik mcm firefly kat malaysia. X berani dowh nak amik gambar kat luar flight. Lain kali la ok. Hehe
Okay dah nak masuk kat dalam flight neh
Local time at sukkur airport is 0815hrs. Flight suppose to take off kul 0845hrs.
Dah sampai karachi nanti aku sambung blog lagi ya. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Menunggu ATR PIA 533 at Sukkur Airport

  1. lain kali install garmin wei hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge