Menu In Flight BKK ISB Masa Nak Tido

Live Update: 18 Dec ’09, 4.56pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hahha dah la take off malam kan.
So surelah nak tido malam neh
Else akan jetlag plak nanti. Hhee
Tengok pada menu yg banyak tuh mcm banyak kali serve adjer
Surelah kejap2 kena makan nanti kan
Nak makan salad adjer lah kali neh
Kalau ada nasi lemak kan ke best giler kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Menu In Flight BKK ISB Masa Nak Tido

  1. hoh, order.. gi order jer… rugi tak belasah…

    wah.. byk pilihan `or’ nyer…

    tak nak makan, ko leh suroh dia tapaw tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    grafique : hehe banyak pilihan tapi taste kureng la. hehe 🙂

    Reply

  2. Halal ker TG meal nih? Ada smoked halibut lagi tuh… mcm cafe world FB… hehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : semua flight tg to and from ISB mmg disahkan halal gitu 🙂

    Reply

  3. naik asian airlines, takde hal kalau nak halal food. boleh request and will be provided.

    naik american nye airlines kalu, siap la ko nak mencekik apa. kalau dah request pre-departure pun, diorang buat2 tak terima that request.

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : haha last jadilah vege lah ko kan. hehe 🙂

    Reply

  4. menarik..

    Reply

    KNizam Reply:

    zuwairi : hehe taste kureng la sebenarnya kan. hehe 🙂

    Reply

  5. owh.. best ar.. kijer kat luar
    negeri ni dok makan jer.. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : haha kalau x makan kebuloq la man. hehe 🙂

    Reply

  6. apa lg, belasah la cukup2. hehee..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : haha dah muak la aku ngan inflight menu neh sebenarnya ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.