Menjamah Popcorn Masin Rawalpindi

Live Update: 30 Jan ’10, 6.41pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

tadi masa jalan2 cari pasal kat raja bazaar rawalpindi aku perasan berlambak org jual popcorn neh tepi jalan
Atas dasar blogger tegar, aku pun terus ke gerai neh nak rasa hehe
Aku siap minta mamat neh buat demo cara2 nak masak popcorn pakai seasalt tuh
Haha memang menarik. Nanti la aku upload dalam youtube ok
Apa2 pun ni la first time aku makan popcorn yg salted, bukan manis, mcm popcorn tgv hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Menjamah Popcorn Masin Rawalpindi

  1. hohoh teringat kat popcorn warna-warni kat pasar malam..
    dah lama tak makan.. ermmm

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : hehe tu version manis, ni version masin ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge