Mengimbau Kembali Kenangan Zaman-Zaman Rock Kapak Dalam Filem “ROCK” Karya Mamat Khalid

haha tetiba rasa mcm nak tengok cerita neh balik lah

antara filem melayu paling bermutu pernah dihasilkan di dunia dowh!

memang respect dengan mamat khalid. banyak research dia buat neh kan

memang sebijik mcm zaman rock kapak dulu kan

paling tak tahan masa diaorang corek2 seat bas nak buat seluar tuh!

klasik giler!

layan je lah ok

apsal la diaorang tak keluarkan dvd kan, aku ada vcd adjer

kalau ada dvd surelah aku akan belasah sekarang jugak kat kedai2 berhampiran

lagu2 dalam filem rock mmg evergreen dan best giler siot

hehe nostalgia kejap!

Comments

  1. says

    Aku tak penah tgk citer ni sampai abis..
    ntahlah nanti aku cari CD

    KNizam Reply:

    zool : hehe ko kena tengok sebab mmg best giler. filem yang jujur bagi aku. hehe :)

  2. says

    walawei.. sume ada kat sini.. byk part la plak.. hehe~

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe kena la tengok satu2 kan. kalau sekaligus nanti slow giler la pulok. hehe :)

  3. twenty-six says

    itu hakcipta mamat khalid kan?hati-hati bila upload semua sekali sebab vcs tu masih di pasaran, nanti pihak produser marah.

    KNizam Reply:

    26 : yep sapa nak ori pi lah beli. ni promo je sebenarnya. hehe :) lagi satu mana puas woooo tengok pisah2 mcm ni kan. hehehe :)

  4. haida_s_h says

    salam,
    saya paling suka part yang depa nyanyi lagu ‘keunggulan cinta’ BPR tu :D

    KNizam Reply:

    haida : hehe yep memang menusuk kalbu sungguh kan. hehe :)

  5. says

    sentuhan mamat khlaid tak lari dari lawak serius. lawak tp serius – konpius. huhuhu.

    tapi sekurang-kurangnya dpt singkat budaya mula-mula rock datang ke malaysia. teringat zaman rock kapak ketika mereka muda.

    ps – aku dah tua ke?

    KNizam Reply:

    megat : aku suka sebab filem neh jujur dan memang kisah benar. memang boleh senyum sendiri masa tengok woooooo hehe :)

  6. says

    citer mmmg best sbb zaman aku lani, 1980 aku giler jammed kat DOREMI Pertama Complex hehehe

    KNizam Reply:

    haritz : wahhhh otai rock jugak ko ek. hehe :)

Leave a Reply