Mengimbau Kembali Kenangan Zaman-Zaman Rock Kapak Dalam Filem “ROCK” Karya Mamat Khalid

haha tetiba rasa mcm nak tengok cerita neh balik lah

antara filem melayu paling bermutu pernah dihasilkan di dunia dowh!

memang respect dengan mamat khalid. banyak research dia buat neh kan

memang sebijik mcm zaman rock kapak dulu kan

paling tak tahan masa diaorang corek2 seat bas nak buat seluar tuh!

klasik giler!

layan je lah ok

apsal la diaorang tak keluarkan dvd kan, aku ada vcd adjer

kalau ada dvd surelah aku akan belasah sekarang jugak kat kedai2 berhampiran

lagu2 dalam filem rock mmg evergreen dan best giler siot

hehe nostalgia kejap!

15 thoughts on “Mengimbau Kembali Kenangan Zaman-Zaman Rock Kapak Dalam Filem “ROCK” Karya Mamat Khalid

  1. Aku tak penah tgk citer ni sampai abis..
    ntahlah nanti aku cari CD

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe ko kena tengok sebab mmg best giler. filem yang jujur bagi aku. hehe :)

    Reply

  2. itu hakcipta mamat khalid kan?hati-hati bila upload semua sekali sebab vcs tu masih di pasaran, nanti pihak produser marah.

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : yep sapa nak ori pi lah beli. ni promo je sebenarnya. hehe :) lagi satu mana puas woooo tengok pisah2 mcm ni kan. hehehe :)

    Reply

  3. salam,
    saya paling suka part yang depa nyanyi lagu ‘keunggulan cinta’ BPR tu :D

    Reply

    KNizam Reply:

    haida : hehe yep memang menusuk kalbu sungguh kan. hehe :)

    Reply

  4. sentuhan mamat khlaid tak lari dari lawak serius. lawak tp serius – konpius. huhuhu.

    tapi sekurang-kurangnya dpt singkat budaya mula-mula rock datang ke malaysia. teringat zaman rock kapak ketika mereka muda.

    ps – aku dah tua ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : aku suka sebab filem neh jujur dan memang kisah benar. memang boleh senyum sendiri masa tengok woooooo hehe :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge