Mengimbau Kembali Kenangan Zaman-Zaman Rock Kapak Dalam Filem “ROCK” Karya Mamat Khalid

haha tetiba rasa mcm nak tengok cerita neh balik lah

antara filem melayu paling bermutu pernah dihasilkan di dunia dowh!

memang respect dengan mamat khalid. banyak research dia buat neh kan

memang sebijik mcm zaman rock kapak dulu kan

paling tak tahan masa diaorang corek2 seat bas nak buat seluar tuh!

klasik giler!

layan je lah ok

apsal la diaorang tak keluarkan dvd kan, aku ada vcd adjer

kalau ada dvd surelah aku akan belasah sekarang jugak kat kedai2 berhampiran

lagu2 dalam filem rock mmg evergreen dan best giler siot

hehe nostalgia kejap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Mengimbau Kembali Kenangan Zaman-Zaman Rock Kapak Dalam Filem “ROCK” Karya Mamat Khalid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.