Menengok Kuda Padi, Jalan2 Makan Angin & Meremang kat Pantai Teluk Kemang, Port Dickson !

hehe actually kan post neh bukan live lagi ok โ—

aku singgah ke pantai telok kemang kat port dickson masa nak register adik aku masuk politeknik port dickson. so ni agak2 la lama gambar aku simpan ๐Ÿ˜ฏ

so sekarang baru ada masa nak tulis blog

anyway aku sampai kat pantai telok kemang neh dalam tengah hari lah

sempat la melantak laksa port dickson (mcm laksa penang je) ngan nasi lemak

siap minum air fanta oren ngan grape dalam botol lagi beb ! ๐Ÿ˜ณ

tapi tuh nanti masuk dalam entry berasingan dalam jalan2 carik makan ya ๐Ÿ™‚

of course la kat makanmalaya.com lah kan. hehe mana lagi beb ! ๐Ÿ˜ฏ

aku suka gak layan jalan2 kat pd neh sebab banyak giler t-shirt yang dia jual

cuma banyak yang pada aku tak menarik la kan ๐Ÿ˜ก

banyak yang design dah lama. aku rasa cam lame pun ader. haha ๐Ÿ‘ฟ

aku rasalah kan better lah diaorang buat design baru. ala mamat designer kan ramai kat malaysia neh

baru sekarang ada time untuk berblog. hehe jangan mare! ๐Ÿ˜€

tu dia punya la banyak kedai jual pakaian kan ๐Ÿ™

sampaikan aku rasa kalau datang pd tak payah bawak banyak2 pakaian :up:

beli je short ngan t-shirt kat sini pastu terjun je ke laut tuh kan. hehe

tapi kalau percutian ala2 destinasi bajet susah lah sket kot. hehe

masa aku sampai radio era should be ada something esoknya kat dataran kemang tuh

ni la 1st time aku singgah kat dataran kemang. takde pun umang2. haha ๐Ÿ˜•

yang ada hanya beberapa ekor kuda adjer. banyak kuda padi lah pada aku kan ๐Ÿ˜›

ok gak la diaorang bagi sewa kuda2 kulari gagah berani neh kan. hehe

aku tak sure la plak berapa sewa dia. sebab aku tak naik pun

aku minat giler ngan benda neh. mcm budak2 plak rasa ๐Ÿ˜›

aku takdelah beli benda neh kan. cuma nak amik gambar dia adjer ๐Ÿ˜‰

sebabnyer benda ni kalerful and then cool giler bila dia berpusing2 camtuh

memang aman damai je rasa masa tuh. haha

ni hah lagi sekor kuda padi gagah perkasa. hehe :XO:

aku tengok takde saper pun naik kat kereta kuda tuh kan

kesian plak ngan kuda neh, kepanasan tanpa customer. hehe ๐Ÿ˜‰

korang perasan bee warna kuning tuh ? :$:

hehe harus aku beli la kalau aku datang pd lagi nanti kan. ๐Ÿ™„

letak kat depan rumah. sure ramai bebudak datang singgah

sila haribulan…mesti ada yang minta nak benda bee kuning tuh kan. hehe ๐Ÿ˜‰

ps – takde maknanyer nak meremang kat pd ok. itu hanya tajuk semata2 dowh! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Menengok Kuda Padi, Jalan2 Makan Angin & Meremang kat Pantai Teluk Kemang, Port Dickson !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Penah gi PD tu.Nak naik kuda tu rasanya RM 5 kot! Selalu kalau pegi PD hari sabtu. Ada pasar mlm besar kat situ! Best giler. Macam2 ada! kalau cuti panjang sikit, Jumaat tido kat Sri Intan, Telekom punya tu!

    Reply

  3. myza : hehe best ek sri intan tuh. bukak ke public ke ? ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge