Menanti Salji Turun Di Murree, Nathiagali – Terasa Seperti Mahu Menari Ala2 Boney M Dengan Tarian Kapak Metal Versi Lagu Daddy Cool !

perghhhh kejap je dah masuk bulan november dah kan. dah nak habis bulan november pun sebenarnya

lagi dua bulan nak nikah, banyak giler benda x buat lagi ni. haru biru ni. hehe

tapi xpe sementara nak balik malaysia kita layan dulu lagu boney M daddy cool ni

kat bawah ni daddy cool versi atas salji, pakai baju tebal giler buat stylo sambil mengapak member sebelah

memang cool giler sebab ni version ala2 metal gitew. mmg sungguh cool dengan tarian ala2 rock kapak

bukan mcm rock kapak mendayu, tapi style menari sebenar menggunakan kapak ke kanan dan kiri

jangan segan untuk mencubanya di rumah ya. tiada siapa nak larang, hehe 🙂

kat bawah ni daddy cool version metal siot. mmg ala2 metallica pun ada gak ni hehe

tak lama lagi akan tiba musim salji di pakistan. dekat je kalau nak main salji kat sini

drive dlm 1.5 jam dah sampai ke murree dan nathiagali. tahun ni mcm winter lambat la sket turunnya

snowfall aku rasa akan berlaku dalam end of december nanti kot. so seswai la nak pergi ke murree

tadi masa aku melawat fish hatchery & fisheries dept, sempat dia bagitau ada pusat penternakan trout kat murree siot!

pucuk dicita ulam mendatang la kan. x perlu susah2 ke skardu nak makan ikan trout pelangi

ke murre sahaja kita. hehe 🙂

sambil2 menari ala2 mengapak dan di atas salji !

– – – – – –  –

kat bawah ni version asal daddy cool. depa kata version clean cut katanya. hehe

apa2 pun still stylo mylo siot nari2 style kapak mengapak ni. haha

– – – – – – –  –

untuk rakan2 di malaysia dan di dunia, di bawah adalah pemandangan sebenar di murree pakistan

aku pernah singgah masa bulan december dan bulan february 2010 semasa ops menjejak salji hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Menanti Salji Turun Di Murree, Nathiagali – Terasa Seperti Mahu Menari Ala2 Boney M Dengan Tarian Kapak Metal Versi Lagu Daddy Cool !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge