Memetik Oren di Ladang Oren Khanpur

Live Update: 13 Feb ’10, 6.43pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Perghhhhh best ni kalau dapat petik sendiri orange2 yg tengah masak ranum kan
Actually musim buah oren dah nak habis. By mac ni end season lah kot
Aku sempat singgah ke ladang oren di khanpur dam neh
Mmg banyak giler ladang oren di sini, dengan 100rupees boleh dapat sedozen oren
Takdelah nak makan sangat, cuma pengalaman memetik sendiri buah oren yg paling diutamakan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge