Memesan Pakora dan Chai di Jheel Saiful Muluk, Pakora Sayur Yang Rangup Tapi Berminyak

Live Update: 11 Jul ’10, 1.59am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

mas dah sampai atas ni mcm biasa mmg lapar la kan
so check punya check ada plak gerai pakora kat sini
so apa lagi kan, teruslah order pakora sayur ni
kenakan plak dengan chai yang panas2 perghhhhhh
dah la masa aku menikmati pakora ni mmg tgh sejuk wooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Memesan Pakora dan Chai di Jheel Saiful Muluk, Pakora Sayur Yang Rangup Tapi Berminyak

  1. pakora ini dibuat daripada apa bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : mcm goreng pisang cuma dia pakai sayur2 je hehe 🙂 kentang pun ada hehe 🙂

    Reply

  2. ni kalau tukang masak ni duduk jadi chief kat hotel.. konfem kak jie takkan datang hotel tu.. dia tak suke tukang masak hairy-hairy cenggitu. geli geleman… aku pon same. hahaa..
    kalau tak nampak tak pe.. aku blasah je

    Reply

    KNizam Reply:

    man : sini kalau nak gi makan2 jgn tengok keliling. makan je. hehe 🙂

    Reply

  3. hahaha tak bleh blah ah bro.. pengsan aku tak bleh nak pg pakistan macam ni.. eh nak pegi islamabad. aku kalau makan mate pendang keliling.. kecuali wife aku kat sebelah.. hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    man : la camner ko jadi expat mcm ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge