Memborong Pokok Kari kat Nurseri

Live Update: 5 May ’10, 8.19am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku perhatikan walaupun ada masakan kari kat sini tapi depa x letak
pun daun kari
kari pakistani xde kuah dan kering ala2 rendang gitu
depa panggil karahi
mmg sedap tapi muak la jugak dan kadang2 nak merasa gak kari ala2 msia
kan
tu yg aku siap bwk rempah segala bagai from msia
silap haribulan aku bolej buat ala2 nasi kandaq plak kat sini
tapi sebelum tu kenala memborong pokok daun kari ni dulu kan hehe
gambar diambil dgn effect ala2 sunset gitu, kuning je kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Memborong Pokok Kari kat Nurseri

  1. kalau ko nak buat nasi kandar kat sana, sure power.. sebab ganja ko fresh, takyah transport jauh2

    Reply

    KNizam Reply:

    screw : haha mcm pernah buat je tuh ek haha 🙂

    Reply

  2. nampak gayanya hari2 boleh makan kari . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kalau pandai masak bolehlah makan kan hehe 🙂

    Reply

  3. tunggu knizam balik malaysia nanti sy masakan ye . . and satu lagi asam pedas sekali wah..wah..wahh

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : asam pedas batu pahat style ok. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge