Melilau Mencari King COBRA TTDI Semalam

Haha kereta adik aku kena pasang alarm kat cobra alarm ttdi
So semalam lepas urusan bank before depart to islamabad aku singgah ke ttdi nak settlekan pasal alarm kereta dia neh
Haha melilau aku mencari cobra alarm system kat ttdi neh, sekali kat jln burhanuddin helmi adjer
Dah jumpa kedai pastu nak cari jalan masuk plak, tak sistematik betul jalan2 kat sini. Haha
Seb baik kedai cobra neh ada parking lot sendiri kalo tak surelah akan kena habiskan masa cari parking plak kan
Haha seb baik tokei kedai kenal adik aku, terus pergi ke kereta activate alarm pastu bagi mobiliser spare ngan alarm sekali, hehe
Terbang beratus gak la semalam
Kena patuk dekat 300 jugak la. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Melilau Mencari King COBRA TTDI Semalam

  1. Wah, cenggitu rupa bentuk cobra eh??
    Mahal laa jugak. Huhuhu!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    eriyza : hehe mahal la jugok. hehe 🙂

    Reply

  2. Heheh… pinjam nissan sat..

    Reply

    KNizam Reply:

    hanep : hehe bukan nissan lar. hehe 🙂

    Reply

  3. Whooo, rasanya abah aku punya toyota dapat cobra by default. Baguih ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    affa : yep toyota mmg pakai cobra sebenarnya kan. ehhe 🙂

    Reply

  4. lupe lak toyota.. sbb ayh ak pnya nissan bentuk camtu. baru tau Cobra alarm system mmg camtu rupanya. hahaha..

    pasni nk letak kt kete ak gak lah..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.