Melepak di Al Falah Lounge Benazir Bhutto International Airport Sebelum Ke Bangkok

Live Update: 26 Jun ’10, 5.02pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

malam ni mmg aku bertolak awal ke airport islamabad
kat sini kalau nak naik international flight mmg kena pergi awal check in, takut ada banyak plak halangannya nanti
takut tersangkuk dlm jam, road block yg kekadang menggila
kastam yg check luggage anda seakan anda adalah militan
proses check kastam yg berkali2 dalam satu masa
pegawai kastam dan imigresen cuba berbahasa urdu
mmg seribu satu mcm halangan la masa nak check in ni
tu yg aku selalu rasa hampeh bila nak check in kat sini
geram mmg x payah ckp la kan
kadang2 tu even bwk 1 bag baju je tapi check in plus customs clearance semua bagai dalam 1 jam
tu aku ckp kena datang awal ke sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge