Melawat Rumah Kosong di Setia Alam | Precinct 8 | Setia Alam, Shah Alam | Selangor

Live Update: 19 Sep ’10, 8.55am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

ni la rumah yg aku dah amik kunci tapi x sempat nak tengok
sebelah tuh dah ada kindie plak do colourful kan i loike!
nantilah aku kena amik cuti seminggu kot nak settlekan ni
nak pasang grill, langsir, aircobd, kipas bagai. dapur lagi kan
banyak siot mende nak kena buat lepas ni ok hehe
tapi rasa sayang plak nak blah from melawati yg cool tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Melawat Rumah Kosong di Setia Alam | Precinct 8 | Setia Alam, Shah Alam | Selangor

  1. bawa masuk ‘suri’ dulu

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : kena la prepare apa2 yang patut dulu heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge