Mee Rebus



Mee Rebus, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hari tuh singgah MMCR makan mee rebus
Tak sama la dengan yang kat Stulang Laut
Memang kureng kick la kat sini. Hehe
Mee rebus Stulang Laut dulu mmg terbaeeeekkkkk la !
Mee Rebus Hj Wahid ngan Mee Rebus Gearbox pun sedap kat JB. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Mee Rebus

  1. Waduh . . . sedapnya,JB mee rebus memang the best.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : tu la kan. jb juga suyurga mee rebus la kan. hehe 🙂

    Reply

  2. MMCR ni mmg spoil la taste2 johor ni. mmg hampeh! semuanya dibuat ala kadar, langsung x sedap. kalau MMCR bukak satu cwgn kat johor, x sampai seminggu dah bungkus…

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : jus asam boi je yang sedap sket. haha 🙂

    Reply

  3. aduih….. teringat masa member bawak makan kat stulang laut time duty travel dulu….mmg best…. benda simple jee..tapi sedap giler…ni yang nak kena pergi jb bulan depan nie..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : kedai tuh dah takde lah. aku pun tak sure dia pindah kat mana ok. hehe 🙂

    Reply

  4. Layan mee rebus tulang kat belakang Yayasan Warisan Johor ler… baru masyuk… (dekat ZZ).

    Aku baru layan mee rebus tu dengan Wizurai.com hari Sabtu lepas!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    rohaizad : perghhhh lama siot aku tak makan mee rebus johor neh. rindu la plaks. ahaks 🙂

    Reply

  5. mcm maner nk masak mee rebus haji wahid ????
    tlng ajarkan……

    Reply

    KNizam Reply:

    afiqah : alamak saya tak pasti la. hehe 🙂

    Reply

  6. Pingback: Mee Rebus Hj. Wahid » Blogging Without Barriers

  7. I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission. regards Propolis
    Santiago recently posted..SantiagoMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge