Mee Goreng Mamak Restoran Rahmaniah KK

Hehe malas la nak makan nasi kandar Saud
Nak pergi YL pun x de parking la tadi
Kuala Kangsar jam plak Yeop
Laksa Pak Ngah pun takde tepi Arked Mara tadi
So ended up makan Mee Goreng mamak ni adjer
Hehe mee goreng neh dah x sesedap masa tahun 94 dulu lah !
Teringat nasi goreng sotong yg best dulu2. Alahai (ala2 en_me) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Mee Goreng Mamak Restoran Rahmaniah KK

  1. mmg dah lama aku mengidam makan di rahmaniah dgn soud ni.. dah tak sedap ke? ari tu gi pdg rengas dgn kamunting, ingat nak singgah tapi tak sempat.. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : eh masih sama lagi la macam dulu. sambal pun sama. hehe 🙂

    Reply

  2. aku jarang gi rahmaniah…selalu lepak saud..nanti OB..kita pegi makan kawkee plak..zaman2 ko dulu takde kawkee lg…ada YL jer…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe kalau obw surelah takde tempat nak duduk kat saud neh. dah la dah ada jalan sebelah dia. dulu ada pokok so boleh makan bawah pokok sekali. hehe 🙂

    kawkee kat ner eh ?

    Reply

  3. next time kalu nak pi YL, parking kat belakang banyak, ramai yang tak tau! 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    kue : hari tuh parking full. ingatkan ada apa sekali sebab ada launching celcom blue cube ke mende kat aked mara. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge