MCOBA Futsal 2010 @ 31 July 2010 @ Sports Planet Subang Grand

malas nak cakap banyak, korang click je lah kat gambar bawah ni ok

or susah2 sangat click sini je lah – official mcoba futsal 2010 blogpage

tahun neh mcm biasa aku x sempat nak masuk. dah dok kat ISB nak buat mcm mana ye dak

let the game begins !

yengkoz 94 akan hantar 1-2 teams agaknya.

amik gambar banyak2 weiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “MCOBA Futsal 2010 @ 31 July 2010 @ Sports Planet Subang Grand

  1. seksinya minah kat atas nie ye, mesti ramai yang masuk nie

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe mestilah seksi baru cool. hehe 🙂

    Reply

  2. mak ai tak senonoh nye gambar ni..kat malaysia pulak tu. mcm xpercaya je. malaysia boleh

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : kan 1malaysia. hehe 🙂

    Reply

  3. Ganbar yg pasti mengambil perhatian ramai lelaki. Aku pun terpaku sekejap.

    Reply

    KNizam Reply:

    jbblogger : hehe ko pun terpaku terus kat screen kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge