McDonalds Islamabad Hanya Mula Buka Jam 6 pm, Maka Berduyunlah Kereta Beratur Memasukinya

Live Update: 28 Aug ’10, 5.46pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu diaaaa beratur panjang giler nak masuk ke mcd
naik give up aku nak beratur sama. depa ni pun satu lah
dah tau nak kena ada security segala bagai, bukak awal la
ini tidak selamba baba je bukak kul 6pm, confirm la jam
tapi aku still nak makan spicy chicken mcdeluxe gak ni
so kenalah beratur masuk mcd ni kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “McDonalds Islamabad Hanya Mula Buka Jam 6 pm, Maka Berduyunlah Kereta Beratur Memasukinya

  1. sempat tak berbuka ngn spicy mcdeluxe tu bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    fahmi : hehe sempat2 sebab sini xde jam masa nak balik rumah tuh hehe 🙂

    Reply

  2. agak2 la.dah kite ni
    kena beratur panjang.
    baru ni pegi kl
    sentral agak beli makanan.
    air beli dari luar.hehehe…….

    Reply

    KNizam Reply:

    ali : hehe sama la kat sini kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.