mcd ngan kfc pun dah 24 hours plak! :)

aku dah agak dah, satu hari annti mcd ngan kfc akan dibuka 24 hours dan akan mengurangkan pelanggan kat restaurant mamak nationwide. mcd dah start show epl plak lepas neh. heheeheh sure la best kan. harap2 ada teh tarik kaw2 punya kat mcd lepas neh. hehehehehe. kalau boleh nak kuetiaw goreng sekali la. kalau ada roti chanai pun ok gak…..heheheh 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “mcd ngan kfc pun dah 24 hours plak! :)

  1. weiiiiiii.. aku dah le tgh nak sgt2 mkn McD neh…huwaaa…

    Reply

  2. yana : hahaahahah cuba ko call no. untung nasib dia boleh hantar ke jepang. heheheeh 🙂

    Reply

  3. Oooh.. McD!! my peberet.. he hee

    Reply

  4. ixora : hehehe siapa x suka mcd kan. 🙂

    Reply

  5. laju je ko dapat info2 camni..lepas ni layan bola kat McD la puloks! no mamak anymore..huhu.

    Reply

  6. siputturbo : sata 2.5 samsung dalam rm300 untuk 160gb. casing dalam rm30 je. hehheheheh 🙂

    Reply

  7. siputturbo : hahahah mesti la layan epl kat mcd plaks. ahajs 🙂

    Reply

  8. oh..yang aku usha kat lowyat.net rm210 untuk 80gb..i think better amek 160gb terus je..ok2,thx fo da inpo.wikend ni turun lowyat.

    Reply

  9. suputturbo : actually nak angkar 250gb. sekali x sampai malaysia lagi la time tu. heheehe

    Reply

  10. 250gb? huh!!! byk gile leh muat tv series,mubie,mubie n mubie lagie..giler arh..

    Reply

  11. siputturbo : heheheh kalau boleh nak 500gb terus. x pun 1tb je lah. heheheheh 🙂

    Reply

  12. bila depa ni 24hs, rosakle diet gue..

    250GB? uish… ada ka?

    Reply

  13. kawaii : yep diaorang dah start 24hrs. 1tb pun ader. heheheh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge