MC-RMC Carnivale 2008 – MCKK vs RMC Today ! @ Bukit Jalil Hockey Stadium @ 2000hrs :)

hari neh aku ngan semua coach2 mighty ducks akan ke rmc sungai besi stadium hoki nasional bukit jalil

ada hockey match between rmc ngan mckk petang malam neh.

hehehe ๐Ÿ™‚

aku tengah demam neh. demam belum kebah lagi bahhhhh !
tapi still nak tengok budak koleq main petang neh

the same team that will compete at the MSSD U-18 Hockey Championship 2008 next week at SM Methodist Sg Siput & SM Sin Chung Kuala Kangsar !

hope the team can show some good stick work and entertaining game with rmc this evening

neh gambar team aku (U-18 MCKK) masa MC-RMC Carnivale ’93 kat koleq tahun 1993

The year in roman is = MCMXCIII ! hehe ๐Ÿ™‚

masa 1994, the team should be at rmc tapi ntah camner takde plak tournament tuh masa MCMXCIV.

heheheh damnit! hahaha ๐Ÿ™‚

so malam neh nak tengok RMC vs MC kat Bukit Jalil Hockey Stadium.

jom ramai2 ke stadium hoki nasional bukit jalil ! ๐Ÿ™‚

updates!

just received a call from ezam.

the match will be held at bukit jalil national hockey stadium sharp at 2000hrs.

so be there !ย 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “MC-RMC Carnivale 2008 – MCKK vs RMC Today ! @ Bukit Jalil Hockey Stadium @ 2000hrs :)

  1. best tengok orang main hoki.. tp me x pandai main la puler..

    en_me’s last blog post..katakan tak nak

    Reply

  2. en_me : jadi coach lagi best wooo. heheh tadi seri 1-1 ๐Ÿ™‚ came back from a 0-1 score ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Tq jejalan cari makan kat blog saya tu…
    sure seronot-ronot ada own domain n hosting kan? Melatih kebolehan teknikan dan kesabaran kita masa nak pasang dulu…

    hoki…hehe, pernah pegang kayu hoki untuk main gelek bola pingpong guna kayu hoki masa skolah rendah dedulu…:)

    adila’s last blog post..Pengkajian surah Yaasiin

    Reply

  4. adila : hehe ๐Ÿ™‚ no problemo. memang seronok. masalah pun banyak juga. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. huhu..patutla ade org main ragbi kat padang tadi..budak mc rupanya.. ๐Ÿ˜€

    Reply

  6. syamsul : hehehe betullah tuh. petang semalam ada ragbi mc vs rmc kat padang rmc tuh. ko tengok ek ? game hoki kat bukit jalil malam tadi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Pingback: The Result : Hockey Match MC-RMC Carnivale 2008 : Draw 1-1 | KNizam Artwerk

  8. mcmxciv nye karnival kena hijack, jadi mc-ksah

    Reply

  9. joe : hehehe benci betul la. x sempat nak revenge masa mcmxciv. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge