Maybank2u Berwajah Baru ! “Experience The All-New, All-You M2U Today” ! Hehe :)

setelah sekian lama akhirnya maybank2u berwajah baru

cayalah maybank ! haha

neh design lama maybank2u ok. hehe aku sempat la printscreen dowh

aku dah bosan dengan website lama yang sungguh lame dan hampeh

kayt bawah neh log in page yang lama. hehe

website baru neh lebih ceria dan cool !

haha aku suka design baru sebenarnya !

dulu masa maybank2u start, semua suka

tapi after some time cam hampeh la design dia.

takde pembaharuan langsung

tapi hari neh dia keluar dengan design baru

siap ada agent M (ala2 maskot) baru lagi. haha

keep it up MBB !

tapi kan apsal la cash deposit machine korang astik under maintenance je kat taman melawati ni ek ?

pleasseeeee la do something. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Maybank2u Berwajah Baru ! “Experience The All-New, All-You M2U Today” ! Hehe :)

  1. x best arr nizam… aku check balance aku, still yg lama… x baru pun hehehhe….

    shaxx’s last blog post..Side Income with Project Wonderful

    Reply

  2. i have issue with MBB. mrasa kena carut bertubi2

    arep’s last blog post..Alone

    Reply

  3. xbez!! sikit pening..

    beta mungkin…

    menteil’s last blog post..mEntEiLs Blog Contest

    Reply

  4. wah.. nnt bank2 lain pon start tiru wat maskot.. 🙂

    smaelz’s last blog post..WOW! Sex on the Beach!

    Reply

  5. tak baca msg kat mybloglog?
    dah 2 hari tak dpt masuk..hari ni baru dpt

    Kujie’s last blog post..Namunku punya hati

    Reply

  6. wah.. nice cantik, kama x masuk maybank, sbb balance tak pernah bertambah.. huuh…

    lochoe’s last blog post..What’s Next?

    Reply

  7. jom buat pertandingann design blog clone maybank2u.. hhuhu.. cam menarik..

    lochoe’s last blog post..What’s Next?

    Reply

  8. Xlayan ar bro.. slow giler.. loading slow.. sakit ati aku..

    Mr Am’s last blog post..You are using my hosting service?

    Reply

  9. shaxx : hehe nak balance baru kena bukak bank sendiri tuh. haha 🙄

    Reply

  10. arep : hehe la apa issue tu ek. buat la posting satu. hehe boleh jadi pengajaran buat semua. hehe :mrgreen:

    Reply

  11. menteil : hehe biasa la benda baru memang pening sket. hehe 🙄

    Reply

  12. huhuhuh xceli Kreuger ade 2 akaun bank online
    1 maybank2u dan 1 rhbbank…. tapi prefer rhb… maybank
    sebagai 2nd account… last choice transfer…

    Kreuger®

    kreuger’s last blog post..Logo Created – Menteil Crystal

    Reply

  13. smaelz : hehe tu la kan. dah ada maskot la plaks. ahaks 😀

    Reply

  14. kujie : hehe eh slow ke eh server diaorang. hehe 😥

    Reply

  15. lochoe : hehe balance kalau nak bertambah kena reduce expenses la. hehe :mrgreen:

    Reply

  16. lochoe : hehe aku kureng sket la design2 neh. dah lama tak practice. hehe :mrgreen:

    Reply

  17. mr am : hehe mmg slow la loading hari neh. ramai sangat masuk neh. diaorang patut belajar dengan airasia yang cepat giler load. hehe 🙄

    Reply

  18. kreuger : hehe saya ada mbb ngan cimb je. hehe cukoplah kot. hehe 😎

    Reply

  19. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

  20. pergh..memang lembab la beb maybank2u ari ni..lebam aku nak menunggu ! 😥

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Why should you follow me on Plurk?

    Reply

  21. life4hire : tu la kan. dah la sembap. pastu error msg plak. geram aku :vangry:

    Reply

  22. sapa yang lembab nak masuk maybank… ini solution dia… masuk site ni… mungkin cepat untuk masuk maybank…

    http://tune-blog.blogspot.com

    lochoe’s last blog post..lochoe dituduh mengkhianati blogspot!

    Reply

  23. lochoe : hehe wahhhh ada site alternative plak ek. cool ! 🙄

    Reply

  24. website yang baru ni lebih cantik lagi la.. tapi mula2 ingat silap website scam ker aper tapi tgk bukan la. cuma log in jer dia gne yang lama. tapi overall ok jer aku tgk.

    rammsteins last blog post..Why Hijab/Veil?

    Reply

  25. rammstein : ehehe mmg cun. tapi hari tuh lembap giler. hehe 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge