Maxis + Doughnut = Apakah ?

tadi aku dapat billing for maxis post-paid

sekali tengok ada berlambak2 la plak donut kat sampul tuh

haha sejak bila plak maxis ada kaitan ngan donut ni eh ?

haha tengok donut terasa nak pegi pavilion beli j.co donut lah plaks. ahaks

hehe cam dah lama je tak makan donut kan.

aku minta yang style glazzy je. yg lain agak la kureng kan. hehe

so bila kali terakhir korang makan donut ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Maxis + Doughnut = Apakah ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. huhu..ttiba rasa nak mamam donut gak… nak pi cari la…eheee..

    sue’s last blog post..Warna blog !

    Reply

  3. sue : hehe pi lah j.co tuh. hehe 🙄

    Reply

  4. hahaha..kat sokaba pun banyak gile iklan maxis yg letak gambar donat merata2..
    maxis nk wat bisnes baru kot…bisnes donat..aiyak..

    last makan donut bln lps rasanya.
    tu pun orang belanja..heh

    ezo’s last blog post..Style Baru

    Reply

  5. ezo : hehe la kat sana pun ader ek. ehee ❗

    Reply

  6. nak ikut pegi mkn donut!!!

    Adila’s last blog post..Henna!

    Reply

  7. adila : haha pergi la kat pavilion tu. hehe 🙄

    Reply

  8. chenta baru je lepas makan donut j-co..
    sodap sangat…
    chenta suke yang ada badam tuh..
    ngan tira-miss-u..
    hehe..

    chenta’s last blog post..CHENTA Buat Pilihan Yang SANGAT TEPAT!!!

    Reply

  9. chenta : hehe j.co mmg lembut giler kan. hehe :$:

    Reply

  10. donut..ooh donut..last skali aku makan donut arab..hahaha..

    Reply

  11. aku guna e-billing jer..dpt rebet kalau guna e-billing..last skali aku makan donut kat Jco Pavillion..ramai giler beratur beb !! 🙂

    |1f34|-|1r3’s last blog post..My new workplace !!

    Reply

  12. lut : hehe camner rupa donut arab. ok ke idak ek ? 🙂

    Reply

  13. life4hire : hehe nanti aku tukar ke ebilling je lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge