maxis broadband & maxis Internet2Go ?

baru balik conference.

penat.

jam giler. hujan lebat plak.

geram sebab can’t connect to internet masa kat conference hall.

thus can’t connect to sap system.

can’t access email direct from outlook.

can’t settle a few sap related issues.

thus akan menimbun la keje aku esok kat office.

just can read a few emails.

the wireless connection kat klcc plenary hall and conference hall too damn slow.

macam kura2. benci aku. dah la rm20 per hour.

isshhhhhhhhh grrrrr. hahahahahaa 🙂

so the solution next time? should it be one of below?

i dunno…. what do you think eh?

kalau yang neh aku dah ada kat rumah la. setakat nak pakai wireless broadband modem tuh aku dah ada lagi power, dlink wireless cum modem cum router lagik. siap boleh buat cybercafe kat rumah kalau nak. hahahahahah power kan? huhuhuhu so mungkin aku tak perlu subscribe wireless broadband neh

kalu yang neh cam best jer kan. maxis broadband dengan modem kecik je. cute plak modem tuh. cam kena plak ngan laptop aku neh. heheheheeh sure la nampak gempak kalau pakai mende neh kan. cuma harganya agaklah mahal dowh! apsal la it gadget camni pun mahal giler. so malas la aku nak consider.

hahahahahahahah untuk unlimited cost about 100 hengget. chop duit ke apa aku neh? hahahahahaha

mahal tak ? mahal dowh!

yang neh cam ok jer. pakai yang neh je lah. called maxis internet2Go. hehehheeh jimat je. rm25 for limited access. kalau nak lebih kena la bayar lebih kan. aku pun dah ada sony ericsson k810i. so dah ada 3g phone la. boleh connect. cuma speed je yang aku musykil sket. sure la ada yang kena compromise kan.

heheheehe sure slow gak la kan. hehehheeh nyesal aku tak try neh masa kat conference hall tadi. hahahhah padan muka aku! huhuhuhuhu. dah aku nak pegi beli burger makan macam dalam iklan bawah neh. hehehhehe 🙂

so rasanya aku amik dulu package yang neh. kalau puas hati aku amik yang unlimited nyer. bayar dalam rm100 tapi kalau service ok aku sanggup la nak bayar. so invest dulu rm25 tuh. kalau puas hati aku up kan lagi. ahahahahahaah nak cuba berinternet kat jasin plak la nanti kan. huhuhuhuhuhuhu nanti aku blog pasal neh ok 🙂

risau gak aku kalau jadik camni nanti. hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “maxis broadband & maxis Internet2Go ?

  1. Owhhh, meksis. Gue guna Digi EDGE unlimited. RM 66 sebulan, dengan extr sim card, RM 33. Hohohoh

    Reply

  2. dr ubie : berapa max speed upload/download eh? cam menarik gak but need a reliable connection juga 🙂

    Reply

  3. Pingback: maxis internet2Go test run « KNizam Artwerk

  4. Pingback: maxis broadband up to 3.6mbps @ 3.5g ? « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge