maxis broadband kat taman melawati?

hehehhe cam x percaya plak maxis pun nakkan pie broadband kat sini. hehehhe. dulu masa aku kat jb ada gak maxisnet. macam tmnet. siap gaduh2 ngan tmnet kat dalam paper. aku subscribe dua2 tmnet aku amik, maxisnet pun aku amik. tapi yang aku bengang tuh, x sampai 2 tahun sekali maxisnet ceased to exist.

hampeh je kan. hangat2 tahi ayam je maxisnet kat jb nun.

aku memang la hangin sebab dah bayar plus subscribe. alih2 dah takde perkhidmatan.

giler gorilla aku time tuh! huhuhuhu

so agak2nyer maxis broadband neh boleh bertahan lama ker kat klang valley neh?

kalau setakat nak hok hok ciken sheit, baik tak yah la kan. hehehe

macam tak caye je kan….huhuhuhu








“anak2 yang melayari internet lebey terbuka mindanya?” 

ye kera?

baikla bagi bebudak tuh berpeluh main kat padang kan. huhuhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “maxis broadband kat taman melawati?

  1. Life Of AKU The Episode

    salam ziarah …

    kat sini, ‘aku’ hanya menggunakan dial up je .. 🙁

    Reply

  2. .. same here, super f..k-n’ slow dial up..

    Reply

  3. life of aku : la kesiannyer

    pickholes : yep that’s why saya amik broadband 1mbps

    Reply

  4. Pingback: maxis broadband up to 3.6mbps @ 3.5g ? « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge