Maxis, Ada Masalah Ke Dengan Line Kamu ? Else… Houston, We’ve Got Problem !

it’s 2018hrs

ada 1 bar adjer kat taman melawati tadi

message display “emergency calls only” !

apa cerita plak kali neh maxis oooiiii.

benci lar camni. haha

hari tuh dah la kena tukar sim card.

kali neh takkan ada masalah lagi kot ya. haha

it’s 2020hrs

dapat full bar. 3G takde langsung

tapi still display “emergency calls only”

arghhhhhhhh tidur je lah camni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Maxis, Ada Masalah Ke Dengan Line Kamu ? Else… Houston, We’ve Got Problem !

  1. Masa untuk bertukar service provider le tu. Biru! 😉

    penings last blog post..Best feature of WordPress 2.6

    Reply

  2. pening : lagi pening la tukar2 line neh. banyak pihak nak kena bagitau. hehe 🙂

    Reply

  3. herm. betul2.. maxis ade masalah skng ni.
    today, in my house, tgh tgk screen handphone, from fullbar to emergency call.. WTH!
    so, skgn ni, kalu nak call, kene lepak dekat longkang besar, depan rumah. adoh.

    Reply

  4. abdusfauzi : aku paling geram tuh masa call customer care dia. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge