Masuk Rumah Baru di Islamabad

Dekat seminggu lebih jugak la aku cari rumah neh, byk sangat choice la kan. Hehe
Last2 aku pilih rumah neh adjer. Suasana kehijauan dia best, byk pokok
Ada suara burung2 berkicau sekali pepagi kat sini
Dah 2 malam aku dok rumah neh
Basic perabot je yg ada. Nantilah kalau ada masa nak shopping perabot plak. Hehe
X sabar2 rasanya nak masak kat rumah sendiri, nasi lemak ? Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Masuk Rumah Baru di Islamabad

  1. wei cantiknyer pemandangan kat luar!duduk banglo nko yeks….

    Reply

  2. Tunjuk laa suasana lam umah.
    Baguslah dh dpt umah. 🙂

    Reply

  3. wah, klu lihat pada pandangan statik dlm foto tersebut, memang sesuai untuk tujuan ketenangan menulis blog (ha3).

    alhamdulillah dah dpt rumah, baru rasa selesa. seminggu dah eh?

    Reply

  4. Ni kena buat ‘house warming’..

    Reply

  5. shopping perabot untuk laman jugak. syok tu lepak-lepak sambil minum kopi kat situ 😉

    Reply

  6. Bila nak buat kenduri doa selamat, masuk rumah baru? Mesti murah sewanya kan? Lepas ni bolehlah masak sendiri, baru puas hati! Ikut citarasa Malaysia!

    Reply

  7. wahhh mnarik!
    xlame lg masuk prabot baru 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.