Masjid Berhias Cermin Dupatur Village

Live Update: 10 Jan ’10, 7.34am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Semalam masa aku melawat ke dupatur village sempat aku menumpang solat jama di masjid dupatur village neh
Kawasan perkampungan yg terletak di abbottabad, jalan menghala ke shimla mountains
Mmg best kampung neh, semua masyarakatnya peramah dan kenal antara satu sama lain
Dalam masjid neh dihiasi cermin2 yyang dipotong ala2 tiles
Nanti aku amik close up gambar tiles or mosaic cermin ni ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Masjid Berhias Cermin Dupatur Village

  1. ish..dpt tgk sekerat la plak gmbr ni..xpe2..yg pastinya msti cantik..hmm untung la bro..dpt pg menjelajah negara org!

    Reply

    KNizam Reply:

    farah : hehe internet kat sana lembap la tu kot tuh yang nampak sekerat adjer tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Lawo masjid ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    eriza : hehe mmg lawa siot… kagum gak la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge