Masa Anda Begitu Cepat Berlalu, Rileks ! Cuba Tips Ni !

hehe tajuk dah ala2 kaunseling or emosi mcm megat.net plak kan

hehe sorry megat.net, bukan nak menceroboh teritori anda

cuma nak bagi tips sahaja

even ulat gonggok pun terasa betapa cepatnya masa berlalu ! haha

– – – – –

korang perasan tak yang masa berlalu dengan begitu pantas sekali

aku perasan giler !

kalau korang x perasan maknanya korang bukan manusia lah. haha

kenapa mcm tu eh ?

mungkinkah dah masuk ummat akhir zaman ?

mungkin juga kan…..

tapi aku rasa masa makin pantas berlalu ada sebabnya jugak

antara sebabnya ialah kita terlampau mengejar duniawi dan teknologi

bukannya aku benci teknologi

kalau aku benci dah lama aku delete je blog neh

dah lama aku campak je nokia e71 aku, chokia sangat rasanya

– – – – –

aku rasa masa sungguh pantas berlalu sebab 2 benda

sebab komputer dan handphone

dua benda neh bagi aku membuatkan kita rasa masa cepat giler berlalu

sedar2 dah seminggu, sedar2 dah sebulan. tup2 dah setahun

– – – – –

benda neh mmg aku rasa sendiri masa handphone aku kaput

opsss silap bukan handphone yang kaput, tap sim card maxis yang kaput

akibatnyer aku takde handphone for 48 jam

lama tuh beb !

terasa lama giler masa berlalu

aku cuma hanya boleh berhubung dengan telefon pejabat dan rumah sahaja

hehe ramai giler yang missed call. i miss u too ! haha

masa tuh aku rasa tenang adjer

balik rumah on tv. check2 internet kejap pastu rileks2 adjer

serius masa tuh aku rasa mcm banyak masa la plaks. ahaks

nak lagi best korang off kan pc or laptop

lagi kagum kalau berjaya offkan tv sekali. onkan radio sahaja

yelah kan karang sunyi sepi plak.

– – – – –

amacam entri kali neh ?

ada kelainan ke ?

haha aku rasa mcm cepat giler korang baca entry neh….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Masa Anda Begitu Cepat Berlalu, Rileks ! Cuba Tips Ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.