Masa Anda Begitu Cepat Berlalu, Rileks ! Cuba Tips Ni !

hehe tajuk dah ala2 kaunseling or emosi mcm megat.net plak kan

hehe sorry megat.net, bukan nak menceroboh teritori anda

cuma nak bagi tips sahaja

even ulat gonggok pun terasa betapa cepatnya masa berlalu ! haha

– – – – –

korang perasan tak yang masa berlalu dengan begitu pantas sekali

aku perasan giler !

kalau korang x perasan maknanya korang bukan manusia lah. haha

kenapa mcm tu eh ?

mungkinkah dah masuk ummat akhir zaman ?

mungkin juga kan…..

tapi aku rasa masa makin pantas berlalu ada sebabnya jugak

antara sebabnya ialah kita terlampau mengejar duniawi dan teknologi

bukannya aku benci teknologi

kalau aku benci dah lama aku delete je blog neh

dah lama aku campak je nokia e71 aku, chokia sangat rasanya

– – – – –

aku rasa masa sungguh pantas berlalu sebab 2 benda

sebab komputer dan handphone

dua benda neh bagi aku membuatkan kita rasa masa cepat giler berlalu

sedar2 dah seminggu, sedar2 dah sebulan. tup2 dah setahun

– – – – –

benda neh mmg aku rasa sendiri masa handphone aku kaput

opsss silap bukan handphone yang kaput, tap sim card maxis yang kaput

akibatnyer aku takde handphone for 48 jam

lama tuh beb !

terasa lama giler masa berlalu

aku cuma hanya boleh berhubung dengan telefon pejabat dan rumah sahaja

hehe ramai giler yang missed call. i miss u too ! haha

masa tuh aku rasa tenang adjer

balik rumah on tv. check2 internet kejap pastu rileks2 adjer

serius masa tuh aku rasa mcm banyak masa la plaks. ahaks

nak lagi best korang off kan pc or laptop

lagi kagum kalau berjaya offkan tv sekali. onkan radio sahaja

yelah kan karang sunyi sepi plak.

– – – – –

amacam entri kali neh ?

ada kelainan ke ?

haha aku rasa mcm cepat giler korang baca entry neh….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Masa Anda Begitu Cepat Berlalu, Rileks ! Cuba Tips Ni !

  1. Bunyi ni macam nak pasang dua nih..ahak2

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : haha ke situ plak ko eh. hehe 🙂

    Reply

  2. masa terlalu cepat berlalu
    bagi orang2 yang selalu mengejar masa 🙂

    bg org2 yng slow n steady mcm moxs nih kan…

    xde la terasa sangat masa tu cepat/lambat berlalu….
    rasa biasa je.. even moxs connected to internet 24jam pun…
    selalu juga rasa x ada apa yg nak dibuat dgn internet ni dah..
    (kecuali download movie/tvshow kat torrent jerrr)
    (kecuali bila stimix down! hangin sgt kat operatot 100 tuhhh)

    tutup hp? wakakakaa .. hp moxs nih kan.. boleh dikira dengan jari jumlah deringan hariannye.. so.. tutup hp ke x tutup sama jerr.. xde saper nak call pon.

    so.. kesimpulannya.. tips kali ni kurang berjaya la nak prektik zam… hehee

    /ps .. moxs tunggu zam call/offer ikut gi jln2 keliling malaysia abiskan masa.

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : wahhhhh ko ada banyak masa eh. pinjam sket. hehe 🙂

    Reply

    moxs Reply:

    zam….

    err… pe yg moxs leh tlg?

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : tolong listkan jalan2 carik makan kat tempat moxs. hehe 🙂 ngan googlemaps sekali. hehe 🙂

    Reply

  3. x tipu la . mase terlalu cepat berlalu . byk keje2 aku mencuri mase2 aku dahulu . =)

    Reply

    KNizam Reply:

    asx : hehe tuh la kan. dah akhir zaman ni kan. hehe 🙂

    Reply

  4. “…dah lama aku campak je nokia e71 aku, chokia sangat rasanya…”

    e71 tu problem ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : aku dah fed up la ngan nokia e71 neh. wifi mmg laju and email superb tapi camera je aku tak tahan. hehe 🙂

    Reply

  5. klo off laptop, sure byk masa lagi haha

    aku ngadap laptop boleh je 24/7 xtau la ape je la yg aku tgk kan
    buang masa btul!
    klo off laptop tu.. byk keje leh siap~ hohoohh

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : tuh la internet ngan handset dah mencuri masa semua orang la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge