Mari Kita Dengar “Panggilan Hangit” & “Lagu Hangit” di HotFM Secara Online

korang selalu dengar hotfm pagi2 dalam kereta ?

hehe πŸ™‚ sure korang perasan pasal segmen panggilan hangit or lagu hangit

hehe memang lawak la. hilang tension masa jam pepagi kan

sekarang hotfm dah kumpulkan semua penggilan hangit dan boleh dengar secara online je kat website hotfm. cool bukan ? hehe.

memang lawak la faizal ngan farah pepagi tuh

so apalagi tunggu. pilah click kat image atas or image bawah

dan dengarkan kembali semua panggilan2 hangit setiap pagi di hotfm secara online !

kemudian gelak2 kucing sorang2. haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

45 responses to “Mari Kita Dengar “Panggilan Hangit” & “Lagu Hangit” di HotFM Secara Online

  1. saya terkena komen hangit! haha

    ni yg kuar pas saya try komen baru kejap td :

    Sorry, but your comment has been flagged by the spam filter running on this blog: this might be an error, in which case all apologies. Your comment will be presented to the blog admin who will be able to restore it immediately.
    You may want to contact the blog admin via e-mail to notify him.

    p/s : smlm kuar camni la.pastu td kuar cam lain plak.. hehee

    ixoras last blog post..Icon YM yang kiut lagi bergaya!

    Reply

  2. Pingback: If Only I Could Turn Back Time | Noktah Hitam

  3. aku dah lama tak dengar panggilan hangit di hotfm. sebab aku tak pernah kena ‘jam’. wahahaha…untungnya aku kerja kat kampung

    syams last blog post..Kenapa Kau Harus Elakkan Kegagalan

    Reply

  4. saya pn tak penah dgr panggilan hangit kt hotfm tu tapi terkena panggilan hangit dr blogger ada la. hahaha.

    ixoras last blog post..Icon YM yang kiut lagi bergaya!

    Reply

  5. saya pn tak penah dgr panggilan hangit kt hotfm tu tapi terkena panggilan hangit dr blogger ada la. hahaha.

    #2

    ixoras last blog post..Icon YM yang kiut lagi bergaya!

    Reply

  6. a’ah…pastu kalo sendiri kene panggilan hangit..satu negara gelakkan..hehe

    cikF~s last blog post..TrAiN…TeT..TeT…

    Reply

  7. ixora : sorrylah. ur comments tersangkut kat spam area. kena demark tadi. sekarang shud be ok. hehe sowi ! haha πŸ™‚

    syam : bestnyer ko ek. hehe πŸ™‚

    ixora : sapa plak pakcik blogger tu ek ? hehe πŸ™‚

    cikF : hahaha pernah kena ke ek ? hehe πŸ™‚

    Reply

  8. adeh,sekali kuar semua komen la pulak. πŸ˜†

    bkn pakcik blogger tapi cik blogger. dgn selamba badak beliau kenakan saya kononnya saya ada apply kad kredit maybank. hahahaha. saya tertipu dgn panggilan itu!

    ixoras last blog post..Naughty Squirrel!

    Reply

  9. ixora : la betul2 ke masuk hotfm ek ? hehe πŸ™‚

    Reply

  10. leh check ek panggilan hangit

    zamz’s last blog post..Ikhlas Tapi Jauh

    Reply

  11. naps : hehe thanks ➑

    Reply

  12. zamz : dah lama la ader. haha πŸ™„

    Reply

  13. x baek kne kan owng taw,,,,

    Reply

  14. ude : hehehheeh πŸ™‚

    Reply

  15. saya pernah kenakan suami pasal seterika.smpai orang kat giant tempat betulkan seterika tu dengar dan gantikan seterika yang baru…boleh di banggakan kejayaan panggilan hangit ni..ada gunanya juga ye!

    Reply

    KNizam Reply:

    nonie : hah ? x paham la. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. tak paham?…ala…kat koleksi panggilan hangit tu aritu ada tajuk seterika…cuba dengar.mcm ni..saya hntar seterika kat giant sbb nak betulkan ..setertika tu ada warranty.pastu dah lama sangat smpai 3bulan. saya pun buatla panggilan hangit….pagi tu saya sent kat hotfm dalam kul 8.30pg.. masa dalam kul 9 orang giant kol dah boleh amik seterika tu ..pastu kol 10 faizal kol bgtau pasal seterika…(dengar panggilan hangit). sehari lepas tersiar kat radio..orng giant kol,tnya mcm ni” akak kan yang buat panggilan hangit tu?” saya ckp haah…pastu dia ckp..cm tu amik la iron baru ELBA ni… saya pun kol HOTFM bgtau pasal tersiar panggialn hangit ni…kami dpat setrika baru…pasal tunang dapat seterika pun ada tersiar kat radio..cuma tak ada simpan dalam koleksi. begitula ceritanya…

    Reply

    KNizam Reply:

    nonie : hehe sekarang dah paham dah. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. kalo masih tak paham lagi nonie tak tau nak terangkan cm ner..tapi dengar dulu tajuk seterika….dah dengar bgtau k..

    Reply

    KNizam Reply:

    nonie : hehe kena check kat website hot.fm neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. camne nk buat panggilan hangit?

    Reply

    KNizam Reply:

    ika : kena call hot.fm la kot. check no phone kat website diaorang ya πŸ™‚

    Reply

  19. slalu tlepas jer pggln hangit..cmne nk dgr pggln hangt tuk hari nie…wlwpn tyme bkn wak2 die..

    Reply

    KNizam Reply:

    ira : alamak x sure la camner nak dengar balik. saya pun kadang2 dengar balik pakai podcast adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. hye..aq pon lame gak x dengr panggilan hangit]

    Reply

    KNizam Reply:

    tuhfah : hehe boleh dengar online kot. tak pun podcast adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. hahaha…xpew2..problm dh setel…ari tu tkene pggln hangit,my sis wat tp xdpt dgr ari tu…sbaik my mum bjak,g recordkn kt hp…dpt la dgr jgk wlwpn bkn on9..luv my mum..

    Reply

  22. ira : wahhhh betul2 buat eh. cool hehe πŸ™‚

    Reply

  23. ade plan nak pekene org ni..plan baek pnye…cane ea care?

    Reply

    KNizam Reply:

    mumu : hehe call adjer hot.fm tuh. hehe πŸ™‚ cekidaut diaorang nyer website pun ok gak. hehe πŸ™‚

    Reply

  24. HAI………….. CUTENYE

    Reply

    KNizam Reply:

    edward : hehe cutie ke hehe πŸ™‚

    Reply

  25. hai…..????

    Reply

  26. what are you doing here?

    Reply

    KNizam Reply:

    alia : i am an expat here πŸ™‚

    Reply

  27. kau ni nak cari psl kat aku eee….nanti aku belasah korang

    Reply

  28. panggilan hangit yg scha alyahya punya x da ka ??

    Reply

    KNizam Reply:

    rabiatul : alamak saya takde la hehe πŸ™‚

    Reply

  29. ala..mcm mana boleh x de…upload la…

    Reply

    KNizam Reply:

    rabiatul : dah takde. nak upload mcm mana ek. sila contact hot fm terus ya hehe πŸ™‚

    Reply

  30. nur huda hamizah

    cm ne nk bwt panggilan hangit???
    sye nk kne kn mak sye nie….

    Reply

    KNizam Reply:

    nur : cuba call hot.fm ya hehe πŸ™‚

    Reply

  31. tq sape2 yg support my akaun adsense nie,…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge