Margala Hills Yang Indah di Waktu Pagi

Live Update: 11 Nov ’09, 10.47am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Ni la dia bukit margala atau margala hills. Ada banyak tempat menarik kat atas tuh tau
Ada area tinjau kat daman e koh, pastu sesuai kalau nak trekking ke apa kan
Kat pir sohawa plak sesuai kalau nak makan2 sambil menikmati kesejukan angin winter. Hehe
Nanti kalau dah winter nak suruh driver aku hantar kat atas, gua mau belasah chicken tikka sambil membelek2 buku dalam kesejukan kat atas tuh ok. Hehe
Nanti la aku amik video perjalanan ke atas margala hills tuh nanti letak kat youtube.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.