MARDI Bio-Business Treasure Hunt 2008 – Tak Update Lagi La! Hehe :)

baru aku perasan yang aku belum post apa2 lagi pasal the last treasure hunt yang pedang setiawan masuk hari tuh kat kluang. hehe lupa la plaks. dah banyak sangat entry pasal PRU12 2008 kan. so kita tukar topik la kepada treasure hunt plak. hehe okey kan. ke nak jugak topik PRU12 2008 ? haha

letak teaser pic dululah ya! hehe

lembu pun ada geng KARAOKE ok.

hahahaha 

last sekali aku blog pasal apa kaitan mardi dengan pedang setiawan, blogging from prime city hotel kluang dan the real kluang rail coffee. aku belum sempat lagi nak buat full report pasal that mardi bio-business treasure hunt 2008 from mardi bangi ke mardi kluang via mardi linggi kat melaka. sibuk beb. hehe.

nantilah aku kena edit dulu semua gambar2 yang ada and then kena plak post kat flickR then clog about the hunt ok. dah ada plak yang email aku nak tengok gambar tasik yang cun kat mardi kluang. nantilah aku upload ok. so till then bersabarlah dulu ek. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “MARDI Bio-Business Treasure Hunt 2008 – Tak Update Lagi La! Hehe :)

  1. nanti lah aku komen

    wakakakakakka ..a..kak.. gelak jap ye

    azwanhadzree’s last blog post..NuffNang Kept Their Word

    Reply

  2. azwan : haha haku belum habes post ko dah comment. haha 🙂

    Reply

  3. uik, bro, u ada connection dgn mardi ka?
    sampai ke institut haiwan kluang johor tuh??

    Reply

  4. me dah lamer benor x join treasure hunt gitteww.. windu beb!

    en_me’s last blog post..agi idup agi ngelaban

    Reply

  5. kawaii : ada la connection sket2. haha nantikan entry pasal hunt neh 🙂

    en_me : hehehe kena masuk hunt balik neh. hehe 🙂

    Reply

  6. ni asik masuk treasure hunt…ada yg menang kee….hehehehe 😛

    Reply

  7. maen : jangan cabar saya! hahahahaha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge