Malaysia’s 12th General Election 2008 : Results That Matters To Me :)

all print screen and results are from here

kat bawah neh area tempat aku tinggal sekarang. hehe. kalah juga bn kat sini ek. walaupun berlambak2 aku tengok bendera2 bn kat merata tempat. tapi lately petang jumaat tuh banyak plak bendera pas ngan pkr kat area sk taman melawati II tuh. hehe petanda agaknyalah kot 🙂

kat bawah neh area keliling rumah aku. hehe kalau aku pegi makan or jalan2 mestilah lalu area setiawangsa, wangsa maju or gombak kan. balik2 and pusing2 area sini gak ler 🙂



kat bawah neh tempat aku mengundi hari tuh. jauh siot aku mengundi. aku travel 60km to n fro nak pegi mengundi. haha saper suruh tak tukar tempat mengundi kan. hehe tahun depan aku nak register kat rumah baru je lah. nak ngundi kat kawasan baru lagi senang. dekat plak ngan rumah kan. hehe tak payah susah2 nak bangun pepagi cam semalam. hehe


kat bawah neh area rumah aku 2009 nanti. haha


kat bawah neh kat kampung halaman aku. hehe 🙂

dah apa lagi tunggu !

update la korang nyer area result ! hehe

camner result kat area korang tinggal, tempat korang mengundi etc

mungkin tempat bakal rumah korang in future ke kan…

or mungkin result GE 2008 kat kampung halaman korang. hehe 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Malaysia’s 12th General Election 2008 : Results That Matters To Me :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.