Malaysia’s 12th General Election 2008 : Results That Matters To Me :)

all print screen and results are from here

kat bawah neh area tempat aku tinggal sekarang. hehe. kalah juga bn kat sini ek. walaupun berlambak2 aku tengok bendera2 bn kat merata tempat. tapi lately petang jumaat tuh banyak plak bendera pas ngan pkr kat area sk taman melawati II tuh. hehe petanda agaknyalah kot 🙂

kat bawah neh area keliling rumah aku. hehe kalau aku pegi makan or jalan2 mestilah lalu area setiawangsa, wangsa maju or gombak kan. balik2 and pusing2 area sini gak ler 🙂



kat bawah neh tempat aku mengundi hari tuh. jauh siot aku mengundi. aku travel 60km to n fro nak pegi mengundi. haha saper suruh tak tukar tempat mengundi kan. hehe tahun depan aku nak register kat rumah baru je lah. nak ngundi kat kawasan baru lagi senang. dekat plak ngan rumah kan. hehe tak payah susah2 nak bangun pepagi cam semalam. hehe


kat bawah neh area rumah aku 2009 nanti. haha


kat bawah neh kat kampung halaman aku. hehe 🙂

dah apa lagi tunggu !

update la korang nyer area result ! hehe

camner result kat area korang tinggal, tempat korang mengundi etc

mungkin tempat bakal rumah korang in future ke kan…

or mungkin result GE 2008 kat kampung halaman korang. hehe 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Malaysia’s 12th General Election 2008 : Results That Matters To Me :)

  1. Keputusan yang memang amat mengejutkan….
    Satu protes dari pengundi

    zool’s last blog post..Keputusan Pilihanraya Umum ke 12 – Keputusan Mengejutkan

    Reply

  2. zool : tak pernah terfikir pun result dia akan jadi sampai begini. haha 🙂

    Reply

  3. Kempen pembangkang nampaknya membuahkan hasil yang diharapkan walaupun tanpa menggunakan media arus perdana. Kui3.

    affuan’s last blog post..Tragedi Rusila – Pengundi kena tembak

    Reply

  4. affuan : tu la pasal. meluat aku ngan media arus perdana last 3 weeks neh. haha 🙂

    Reply

  5. Dimana bloggers banyak, disitulah BN kalah teruk!

    Power to the Bloggers… 🙂

    Btw, I’m also one of the culprits that might have caused your blog spikes. Tulah, hang popular ma!

    Jerry’s last blog post..Hannah Yeoh: History makers

    Reply

  6. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    itu saja, terima kasih saya tgh frust

    Reply

  7. jerry : hahha mereka underestimate bloggers sebenarnya. mengutuk bloggers pun berlambak. haha 🙂

    kawaii : sama2. suda la. haha 🙂

    Reply

  8. nak blog pasal apa yg berlaku di penang.. still do not have the time…
    nanti lah..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge