Malaysians Unite For Road Safety Campaign 2009 !

selamat berpuasa

dah masuk minggu ke-2 kan. hehe 🙂

– – – – –

perghhhh ada campaign terbaru la pasal road safety neh

jom join nak tak. hehe 🙂

hehe mcm best adjer campaign neh

boleh tangkap gambar, amik video and then buat pledge

senang giler swine h1n1 kan. haha

click je lah kat mana2 banner tuh

sapa lah yang design banner ngan website diaorang kan

lawa sehhhhh. cool sangat idea tangan banyak2 tuh kan. hehe 🙂

aku suka dengan vibrant colours pada posterama diaorang

hehe amendelah aku melalut pasal design neh kan

hehe dah nak jadik design critiq plak kat sini dowh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Malaysians Unite For Road Safety Campaign 2009 !

  1. hehe.. selamat berpuasa. jom join, haha.. mcm2 la idea orang ramai ni kan, pledge yg kreatif.

    Reply

    KNizam Reply:

    arynet : hehe hari neh la pledge tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. wah, mcm menarik jerk. nak join ke taknak yerk. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hee join jangan tak join ok. hehe 🙂

    Reply

  3. nice..nanti tahun depan buat 10/10/10 lak..hu3..macam2 rakyat malaysia ni..kreatif..

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe tu la kan. semua teruja ngan number2 neh plak. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.