Malaysiakini.com Goes Free For One Week Starting Today !

forget about the other mainstream media.

lets focus on this malaysiakini.com instead.

haha lemas aku nengok buletin utama tiap2 malam. hampeh adjer 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Malaysiakini.com Goes Free For One Week Starting Today !

  1. aku bukan lemas, dah benci … aku rasa suruh raja lawak buat show time tu pun lagi bagus dr melayan perkara yang diulang.

    azwanhadzree’s last blog post..Iron Man, Movie Trailer & The New Avengers

    Reply

  2. azwan : tu la pasal kan. hampeh je mainstream media. muak aku

    kawaii : hahaha

    Reply

  3. me dah lamer x beli suratkhabar.. tp mainstream media me jenguk2 juger.. ehehe

    en_me’s last blog post..gebeng story: breakfast

    Reply

  4. en_me : membazir je beli paper masa GE 2008 neh. hampeh je lebey 🙂

    Reply

  5. nasib baik ada blog yang boleh di hop hop hop .. kalau tak bosan malaysia ni selagi tak habis mengundi

    azwanhadzree’s last blog post..Iron Man, Movie Trailer & The New Avengers

    Reply

  6. azwan : tu la kan. boring giler pasal GE 2008 neh. benci aku 🙂

    Reply

  7. bukan nak kata time jugak blog2 semua pun serupa… huhu

    Reply

  8. kawaii : hah ? giler x paham dowh

    Reply

  9. i mean time election ni blog2 pun asyik cakap bout election… boring gak..
    sorry la guna bahasa german huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge