Malaysia Today @ http://malaysia-today.net/ Hacked Today !

aku cuba masuk malaysia today tadi

sekali kena hacked da. sapalah yang hacked ni eh ?

bila aku click kat hacker tuh, keluar image neh plak

tak tahu la nak gelak ke tak. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Malaysia Today @ http://malaysia-today.net/ Hacked Today !

  1. wakaka….budus giler gambor beruk pakai spek tuh….gelak jangan tak gelak..

    Reply

  2. muahaha, heboh kat office tadi, aku pun apa lagi, blog aje kan

    Reply

  3. huh sape punya keje la ni. sbb tu aku x nk blog popular (perasan). ada jer orang x puas hati nak kacau uhuhu

    megats last blog post..Kontrak Sosial Menjadi Isu!?

    Reply

  4. azwan : hehe aku mmg gelak giler nengok beruk nerd tuh. haha 🙂

    nh : wahhh thanks sebab masukkan aku dalam blog top 10. nanti aku buat special posting pasal tuh. hehe 🙂

    axim : hahahaha mmg cool siot 🙂

    zaki blogjer : perghhh tak kerja la ko kalau dah heboh satu office eh. hehe 🙂

    megat : hehe aku pun x mau fofular lah kalo camtuh. haha 🙂

    Reply

  5. ker dorang sesajer nak buat lawak tu bro .. gurau sende la katakan .. mesra bersama peminat

    Reply

  6. hahahaha.. serius ke kuar gmbr beruk tu?

    ixoras last blog post..Generous Blogger

    Reply

  7. cibol : hehe mesra habes la kalo camtu kan. hehe 🙂

    ixora : website hacker tuh yg keluar gambar beruk. hehe 🙂

    Reply

  8. bila pakcik bukak je.. web direct ke http://202.73.10.175/ dah ok kot.. dah tak kena deface dah

    Uncle Gs last blog post..PhotoFun : Bermain-main dengan gambar anda

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge