Malas La Nak Update….

lepas tengok result pemilihan kesemua sayap2 umno tadi

aku malas la nak update.

noktah.

i wonder how. i wonder why.

wonder-pet sungguh !

p/s – google crawler – sila jangan singgah blog aku nak cari pasal keputusan rasmi pemilihan wanita, pemuda dan puteri umno 2009 ok.

pergi main jauh2. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Malas La Nak Update….

  1. Salam… aku pun takuuuuuutttt nak komennn… hrrrrr

    Reply

    KNizam Reply:

    nazz : hehe naper takut plak ni. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. sambil dengar result, sambil tu aku naip entri sal UMNO.

    dah bleh dijangkalah bro.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe tuh la kan. boring giler ah πŸ™‚

    Reply

  3. huhu.. apa aku nk komen ni? πŸ™‚

    memandangkan bro malas nk update, aku pun malas la nk komen. he3

    Reply

    KNizam Reply:

    aziz : haha ko pun malas ek. samalah kita ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. buat ape nak cerita? diorang tak benarkan media alternatif cover..blog kira media alternatif ape?

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : diaorang akan rugi besar kalau x baik ngan media alternatives neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    ek ellaaaa…utusan pon dh ada online…tak ke media online tuh? pilih bulu siot !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe tu la kan. semua dah go online lah. diaorang neh susah sangat la nak berubah kan. ahha πŸ™‚

    Reply

  5. jangan la tak update. nanti tak meriah feeds reader aku ngan entri ceria ko KNizam.

    tolong google bot crawl lebih ganas kat sini…

    Ketua Pemuda UMNO yang baru adalah Khairy Jamaluddin
    Ketua Wanita UMNO yang baru adalah Syahrizat Jalil

    ps: I Love Khairy! Shit!

    Reply

    KNizam Reply:

    syam : haha aku nak pergi bercuti la camni. nanti lagi banyak boleh update kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Ahak2…update jelah letak gambar pemenang kt sini lagi syok..trafik naik nanti..mana tahu boleh dapat sponsor dari ketua pemuda kita..hehehe..errr..ketua puteri macam sudah tua ye…haha

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : hehe tak mo la concentrate dengan politik lagi. nanti blog aku kena ddos terus down. haha πŸ™‚

    Reply

  7. best apa kj menang dekat2 je nama dia dgn knizam ekekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha nak contract mana plak ko kali ni eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. Masa pengumuman keputusan Wanita UMNO dah macam konsert akhir Akademi Fantasia plak .. kecoh semacam .. makcik2 exco kat atas stage tu tak reti2 bila Napsiah suruh duduk .. aku tunggu ja ada confetti & belon banyak2 turun hahahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    darthmaut : tuh la kan. kecoh giler. siap ada wonderpet cukop. nyampah aku. haha πŸ™‚

    Reply

  9. aku malu dgn penyokong2 yg bertempik sorak cam org gila.xda sorang pun aku tengok yg nak buat sujud syukur..

    ada ke? πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : mcm konsert plak kan. haha πŸ™‚

    Reply

  10. Komen Zamz sangat lucu, buat saya ketawa sampai jatuh dari kerusi.

    Reply

    KNizam Reply:

    becklee : hehe ye ke ni πŸ™‚

    Reply

  11. Dah jadi komen politik gak Knizam oit

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : malas la aku nak fokus pasal politik neh. dah berlambak dah blog politik ni kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. kempen da abis da.
    pegi buat keje.
    jangan pandai cakap je.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : tuh la kan. semua sibuk lagi nak huha sana huha sini. haha πŸ™‚

    Reply

  13. aku pun malas nk komen….tapi frust gak…mukhriz x menang..
    sy adalah peminat setia….

    Reply

    KNizam Reply:

    azma : hehe tuh la kan. tah pape lah diaorang kali neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. im also fan mukhriz, tapi this year dia tak ada rezeki . . . tapi tak apa, harap umno dapat baik pulih imej org2 melayu. Hidup umno . . . . . yeh… yeh

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : aku rasa akan lagi melingkup je lepas ni. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge