Majlis Akad Nikah Azuree & Shahira, 21.02.2009 @ 1100hrs di Bandar Tun Hussein Onn, Tahniah !

aku baru je balik from majlis akad nikah cousin aku azuree & shahira

majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan @ 1100hrs

buat kat bandar tun hussein onn.

esok akan berlangsung majlis persandingan di dewan mbsa, shah alam

aku datang as wakil keluarga di pihak lelakilah kan. hehe

– – – – –

tadi takde amik gambar sangat

sebab dah ada professional photographer lah

so aku amik gambar pakai handset adjer. hehe

gambar tok imam merangkap tok kadi kat bawah neh pakai handset adjer

saja je pakai effect sephia kan.

semua post kali neh secara live blogging.

kalau sempat aku post direct from dewan mbsa esok ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Majlis Akad Nikah Azuree & Shahira, 21.02.2009 @ 1100hrs di Bandar Tun Hussein Onn, Tahniah !

  1. eh … dekat aje tu
    boleh crash in tak?

    aku pun wakil keluarga pihak lelaki.
    aku nak jadi anak saudara siapa ni ? 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : eh betul ke ni ? ke ko main2 neh ? hehe 🙂

    Reply

    azwan Reply:

    he..he.. takdelah

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : cissss bikin ana suspens adjer. ahha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge