“Rezeki Cacing, Papillon & Tenuk Terancam” @ Majalah 3 TV3 Episode 17 Mei 2008 ! Dah Boleh Streaming Kat Blog La ! Hehe :)

minggu lepas aku terlepas tengok majalah 3 kat tv3

ni semua gara2 nak makan seafood kat kuala selangor lah (will blog separately later)

all these while aku tengok je online kat tv3.com.my

sekali hari neh baru aku perasan yang korang boleh letak rancangan2 media prima ni semua kat blog korang. hehe ala2 macam letak youtube la kat website korang. memang cool kan !

so kalau terlepas tengok mana2 episode rancangan majalah 3 neh, boleh aku post je terus video dia and then watch direct from blog aku neh. cool giler ah ! haha

so apa lagi saksikanlah majalah 3 episode 17 mei 2008 pasal alam semulajadi sebagai hasil rezeki

  • rezeki cacing – penternakan cacing tanah
  • papillon – serangga awet sebagai cenderamata
  • tenuk terancam – usaha perlindungan tenuk/tapir

part 1 of 4

part 2 of 4

part 3 of 4

part 4 of 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to ““Rezeki Cacing, Papillon & Tenuk Terancam” @ Majalah 3 TV3 Episode 17 Mei 2008 ! Dah Boleh Streaming Kat Blog La ! Hehe :)

  1. huhu.. yea2.. saya tau.. 😛

    saffas last blog post..KLCC Day Out

    Reply

  2. saffa : la ye ke. hehe 🙂

    Reply

  3. ooo…tatau pon…
    thanx for the info…hehe..

    amois last blog post..Vista Hotzone

    Reply

  4. amoi : hehe sekarang dah tahu kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge