Maggi Perasa Chatkara, Mmg Takleh La

Live Update: 11 Nov ’09, 1.12am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Haha aku terjumpa maggi neh masa aku tengah shopping groceries kat best price hati tu. Hengat nak try la kan. So beli la dua bungkus. Hehe sekali balik rumah, panaskan air pastu mcm biasa lalalalalal baca buku tunggu maggi kembang semangkuk. Then terus la letak perencah dia. Kaler dah bukan mcm kari kan, hehe mcm mix of rempah. Aku belasah la jugak kan. Hehe
Sekali bila rasa, lidah kelu seribu bahasa. Aku x tau nak gambarkan macam mana rasa dia. Its like mix of rempah ratus kat dapur tuh masuk dalam mangkuk maggie aku kan. Asiey mmg tak leh masuk langsung la trakea aku kan. Hehe
Tetiba rasa rindu giler ngan maggi kari kat malaysia. Haha serius kalau dah dok jadi expat neh, mmg lebih appreciate la makanan malaysia kan. Hehe siap la gua bawak maggi lepas balik malaysia nanti ok, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Maggi Perasa Chatkara, Mmg Takleh La

  1. chatkara ?..nama pun pelik..heheehe

    Reply

  2. aku bwk tiga kotak besar. sampai expired pun x abis2 lagi… hahaha

    Reply

  3. Maggi rempah ratus??
    Cam best jer. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.