Made-To-Measure Orders Ready Within 12 Hours, Laundry Services Also Available Here !

masa jalan2 kat pasar malam (jual dvds, souvenirs, baju2 sahaja, no wet market ok) aku nampak banyak gak la kedai2 boutique or tailors yang mcm neh kat tepi jalan depan pasar tuh.

ada a few yang betul2 depan hotel aku neh. hehe mcm cool je kan

bolah buat pants or baju, or even blazer dalam masa 12 hours je tuh beb

aku tak sempat la nak buat semalam. takde rezeki lah kali neh

mungkin nanti lepas neh kalau aku singgah lagi kat feringghi, aku nak order lah

cepat2 pun cepat kan, kalau tak puas hati boleh pulangkan

kedai neh semua depan hotel adjer. hehe cool beb !

aku rasa diaorang nak buat yg macam kat bangkok tuh kan

banyak gak la kedai2 buat baju yang boleh siap cepat camni kat bangkok

kadang2 boleh siap within 6 hours saja ok. cepat giler dowh !

so sapa2 yang pergi ke feringghi, tetiba seluar kerja terkoyak ke. or terkena kotor ker

buat je kat sini. harga mungkin mahal tapi aku tengok mcm cool je kedai neh

hehe memang aku cubalah nanti kalau aku singgah ke feringghi lagi dowh ! hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge