Mad World (OST The Crazies & Live Performance) – Gary Jules

serius tadi aku tertengok trailer “the crazies” ada lagu “mad world” neh

best giler siot lagu neh, walaupun dalam movie thriller tapi lagu neh mmg cool ah

live performance mmg lagi la best kan. dah terngiang2 plak lagu neh dalam kepala aku sekarang

dem lagu neh mcm lagu lenka troubel is friend la kan

mula2 dengar terus masuk kepala, teringat2 kat lirik ngan melody dia yang sempoi dowh

All around me are familiar faces
worn out places, worn out faces
Bright and early for the daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I wanna drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I’m dying
Are the best I’ve ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It’s a very very, mad world, mad world

Children waiting for the day they feel good
Happy Birthday, Happy Birthday
And I feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen
Went to school and I was very nervous
No one knew me, no one knew me
Hello teacher tell me what’s my lesson
Look right through me, look right through me

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I’m dying
Are the best I’ve ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It’s a very very, mad world, mad world
Enlarge your world, mad world

bawah neh lagu asal yang direkod pada tahun 1983

memang dah lama la lagu neh kan

tapi gary jules nyanyi balik secara live mmg lagi sedap dan sedih la kan lagu neh hehe

– – – – – – – – – –

neh plak trailer HD the crazies. thriller movie ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Mad World (OST The Crazies & Live Performance) – Gary Jules

  1. lagu ni mmg best. first time dengar dalam series CSI, terus je cari.

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : tu la kan. aku perasan masa csi tapi masa tuh malas nak cari sekali nampak dalam trailer, wajib dload hehe 🙂

    Reply

  2. cool trailers. thanks for sharing. the crazies looks..crazy!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge