Macam Mana La Aku Boleh Tak Tahu Pasal “FlickR Photo Blogging” Ni Eh ?

korang perasan tak posting aku pasal Photo Moblog kat bawah neh.

hehe tadi aku baca posting from syam vangardx pasal yang dia kena pergi menjalani latihan ketenteraan kat kem tentera selama 2 bulan. so dia takkan ada access ke internet.

so dia nak fikir camner dia nak blog via mcm2 cara except dok kat depan pc/laptop eg via hphone.

sekali aku terbaca pasal boleh create blog via flickr direct from handphone

ceh ! camner a aku tak tahu pasal benda ni ek. hehe sure terlepas pandanglah ni

aku ada pro account flickR so apa salahnya kalau aku buat live blogging via handphone

amik gambar or video and then terus post ke flickR

sambil2 tuh boleh direct je post ke aku nyer blog. haha direct siot !

terjakun kejap aku tadi sampaikan terpaksa amik gambar gelap giler (gambar laptop)

haha best lah lepas neh kalau aku pergi mana2 and then aku tak bawak laptop. aku boleh la just amik gambar or video and then post ke flickR. pastu tulis2 sket terus post ke KNizam Artwerk aku neh. hehe pakcik sudah berjjaaayyyya ! malaysia boleh !

kalau sapa2 nak belajar camner cara2 nak buat moblog via flickR click sini ok ! hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Macam Mana La Aku Boleh Tak Tahu Pasal “FlickR Photo Blogging” Ni Eh ?

  1. haha..aku pei 2 bulan je..tak lama..anyway canggihla kau ade pro flickr 🙂

    Reply

  2. oh? Aku baru tau.

    Best pakai Pro FlickR? Cube ko cite skit ke-best-an nye

    Reply

  3. syam : la dah lama la aku pakai pro flickR. senang boleh aku sesuka hati je upload banyak2 gambar. haha 🙂

    nh : best sebab boleh upload sesuka hati aku je gambar2 yg banyak tuh. hehe nantilah aku buat special post pasal flickR 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge