Macam Dah Lama Tak Lalu Kesesakan At Elevated Highway or AKLEH

Live Update: 19 Aug ’10, 5.12am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

semenjak ada duke ni mmg aku dah jarang guna elevated
kalau guna pun nak pergi jln tar, klcc or lowyat je
elevated ni jarang jem sebab ada contraflow pepagi
tapi kalau balik masa bulan puasa confirm jem wooooo
byk kali gak aku u turn masuk klcc buka puasa sebab jem
apa2 pun mmg selesa la pakai elevated ni especially klcc
boleh straight masuk ke klcc parking woooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Macam Dah Lama Tak Lalu Kesesakan At Elevated Highway or AKLEH

  1. wah…lawa pic tu…
    yg kanan skali tu bimmer 6-series ah?

    Reply

    KNizam Reply:

    hyde : hehe kiri daaaaa hehe 🙂

    Reply

  2. opsss.clap…yg kiri tu..hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge