Macam Dah Lama Plak Aku Tak “Terbeli Buku” Kan…. Hehe :)

hehe aku dapat flyer from times bookshop neh

rasa mcm dah lama plak tak pergi kedai buku

dulu2 selalu la lepas dinner especially kalau dinner kat alpha angle tuh

click kat atas kalau nak tengok dengan image besar bagak. hehe

surelah akan terbeli buku. eh silap. termasuk kedai buku dulu

pastu surelah akan terbeli buku

last2 balik rumah ngadap tv ngan blog

x sempat pun nak baca buku. haha

bila last sekali korang beli buku eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Macam Dah Lama Plak Aku Tak “Terbeli Buku” Kan…. Hehe :)

  1. Bila ye? ..dah lama juga tak beli buku, kebanyakkannya pinjam, kalau dah kemaruk beli buku rasa2 dalam sehari boleh belanja sampai RM100.0O oh . . like today, tapi tak pe i like reading.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : saya kalau beli buku alamatnay minimum rm200 la. hehe 🙂

    Reply

  2. last beli buku…eemm…masa book fair hari tu….bertimbun tak baca lagi…..jadi..dah malas nak beli lagi…n tak terjumpa buku yang menarik…

    Reply

    KNizam Reply:

    nizar : hehe tu la kan. saya pun banyak beli buku. bacanyer sket adjer. hehe 🙂

    Reply

  3. sy pon last beli masa book fair…tamak haloba beli byk2…smpi ari ni x abis2 bc…hahaha…seronotnya…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : hehe tu la pasal. masa membeli tak hengat dunia. hehe 🙂

    Reply

  4. hmm….

    yess…. last skali time pesta buku antarabangsa yang lepas…
    the best is dapat jumper irfan khairi dan irma hasmie… 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : walaweiiiii aku x sempat la pegi book fair yang terbesar tuh. rugi plak rasanya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge