Macam Biasa Terbeli Buku Lagi kat Saeed Book Bank – Travel Spain, Travel France & Banker to the Poor!

aku dah agak dah, setiap kali aku pergi dinner kat kim mun kat jinnah super, mesti akan tersinggah ke saeed book bank kat area depan tuh kan

bukan pertama kali tapi dah banyak kali neh ok

aku rasa by the time aku pindah from islamabad, surelah akan ada satu rak buku penuh dengan buku2

aku memang minat la nak baca buku2 travel neh

siap la nanti aku tempah rak buku khas pakai furniture pakistan

rosewood lagi beb! siap dengan ukiran ala2 style islamabad gitu ok

– – – – –

ada tempat yang aku dah singgah ada yang belum

kiranya kalau baca buku2 travel neh akan jadi lebih teruja nak travel

boleh jadi theraphy minda gitu ok

aku hengat lepas neh nak beli kerusi taman, nak lepak2 sambil minum teh kat taman

sambil tuh layan buku2 travel neh kan

hehe 🙂 mai sechawannnn !

hehe apa class teh ngan kopi, kat pakistan kita sebut mai chai secawan!

– – – – –

buku neh aku rasa mcm pernah nampak la

buku pasal skim micro credit yang famous kat sri lanka kalau x silap aku

nantilah kalau aku dah baca aku buat review nanti ok hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge