Lunch di Atas Chapoi di RnR GT Road

Live Update: 7 Feb ’10, 11.28am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Masa aku balik dari jalan2 di rohtas fort, selepas solat jumaat, aku minta driver aku bawak ke mana2 kedai makan
Perut tatkaka waktu tu mmg tengah berkeronchong ya amat, lapar giler beb
Masa tu tengah melalui grand trunk atau gt road pulang ke islamabad
Driver aku terus berhenti kat kedai makan tepi jalan di gt road ni
Tempat ni dikira mcm rnr la kalau di malaysia, cuma sedikit daif sahaja
Hiasa tempat makan ala2 dok dalam pondok, berlantaikan tanah dalam suasana yg agaj berdebu
Tempat tido percuma disediakan, terutamanya kepada pemandu2 trak berhias yg singgah di sini
Bayaran makan ikut kepala bukan ikut apa yg di makan, makanlah roti sepuasnya hehe
Kerusi yang berbentuk katil dipanggil chapoi disediakan di sini
Memang best dok atas chapoi dan menikmati makan tengah hari
Aku agak musykil dengan hygiene di sini, justeru tidak order chai
Hanya mineral water dan mountain dew yang dipesan
Roti dengan dhal dibelasah juga hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.