Lukisan Basant Festival at Lahore | Oil On Canvas Shop | Rana Market F7 | Islamabad, Pakistan

Live Update: 13 Oct ’10, 11.17pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

kali ni aku dah gila lukisan la plak
terasa nak beli lukisan yang cool dan menarik kat sini
tengok la nanti, contohnya lukisan ni kan
ni pasal pesta basant atau basant festival (pesta main layang2) di lahore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Lukisan Basant Festival at Lahore | Oil On Canvas Shop | Rana Market F7 | Islamabad, Pakistan

  1. cantik lukisan ni, bro ni dia lukis pakai apa ek? crayon ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    mijie : ni oil painting ni tau hehe 🙂

    Reply

  2. oic, sebab dulu pernah member lukis guna crayon dan warna dia mcm gambar tu la..cuma gambaran yang lain la

    Reply

    KNizam Reply:

    mijie : hehe crayon susah nak jumpa kat sini tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge