Local Flavour of “Google Suggest” – KNizam.com Dapat La 102,000 results ! Hehe :)

patut la aku rasa lain macam je google aku

bila aku nak search dia siap akan suggestkan lagi website yang aku nak cari

or google mcm dah tahu apa yang aku nak cari

rupa2nya dah ada google suggest la dalam mainpage google page

kali neh content dia akan localise plak.

kalau korang tak percaya cubalah carik apa2 info via google

akan nampak macam kat atas tuh kan

– – – – –

dan kalau carik knizam.com akan keluar macam kat bawah neh. hehe

102,000 carian tuh.

mcm power ke idak ni eh ?

cubalah search for domain masing2 ….

surelah tersenyum sendiri lepas tu. haha

– – – – –

hehe satu lagi manfaat yang dapat kita gunakan via google

cayalah google team !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Local Flavour of “Google Suggest” – KNizam.com Dapat La 102,000 results ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.