Local Flavour of “Google Suggest” – KNizam.com Dapat La 102,000 results ! Hehe :)

patut la aku rasa lain macam je google aku

bila aku nak search dia siap akan suggestkan lagi website yang aku nak cari

or google mcm dah tahu apa yang aku nak cari

rupa2nya dah ada google suggest la dalam mainpage google page

kali neh content dia akan localise plak.

kalau korang tak percaya cubalah carik apa2 info via google

akan nampak macam kat atas tuh kan

– – – – –

dan kalau carik knizam.com akan keluar macam kat bawah neh. hehe

102,000 carian tuh.

mcm power ke idak ni eh ?

cubalah search for domain masing2 ….

surelah tersenyum sendiri lepas tu. haha

– – – – –

hehe satu lagi manfaat yang dapat kita gunakan via google

cayalah google team !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Local Flavour of “Google Suggest” – KNizam.com Dapat La 102,000 results ! Hehe :)

  1. hehe.. mcm best..
    aku ada 22 500 jer..
    tapi kalai montel 1 000 000+
    hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : hehe cuba lagi ya . hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. alaaaaaaa.. aku tak kuar pun suggestion.. sedeh siot.. ๐Ÿ™

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : kena berusaha lebey sket la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. aku tak pemes so takder..waaAAAAA!!!! ๐Ÿ™

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe domain ko bukan baru lagi ke. ke belum masuk google lagi ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Yela blog aku pun tak femes huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : hehe nanti lama2 famous lah tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. aiseh..lom ada lagi gak ler..isk isk isk

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : hehe lama2 ada la tuh kan. sabar2 hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. aku lagi sedih, tak tahu nak taruk apa kat google.. memang dah sampai masa untuk aku guna nama domain “ambnac” ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe ko nyer url panjang giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hhohoho 19 700 je.. hehhe tapi bagus gak benda alah ni.. heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : hehe cool kan. barulah semangat sket nak blogging. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. apsal… lam lis pon tade.. :(.. jgnkan results.. suggest pon x… huahuahua

    Reply

    KNizam Reply:

    mefara : hehe sabar2 belum masuk google suggest sepenuhnya lagi kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. tahniah la! tips dia lg byk update, lg byk result dia..

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : hehe ye ke. mana ko tahu eh ?

    Reply

  10. pergh…
    120,000 results
    cayalah…

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe 120k sket je tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge