Lobster at Rana Market

Live Update: 11 Mar ’10, 8.23pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tu dia berlambak la plak lobster hari neh kan. Terasa mcm nak beli
Tapi mcm malas la plak nak cuci dan siang tuh
Ended up beli ketam je hari ni. Nak masak ketam goreng cili la hari ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Lobster at Rana Market

  1. “Tapi mcm malas la plak nak cuci dan siang tuh”

    Kalau ada orang rumah seronok juga ye!

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : haha sabar2 ya hehe 🙂

    Reply

  2. lobster nie senang aje nak masak, paling senang rebus after that kita makan with lemon and butter.. sedap

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kalau rebus habis la air dia kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.