List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

perghhhh camner la diaorang olympians neh boleh menang sampai 3 gold medal dan lebih ni ek

mmg power giler ah

kita nak menang satu gold pun susah giler

michael phelps dengan 8 pingat emas, 7 world record and 1 olympic record !

dia neh ikan ke menda eh ? haha mmg superb giler ah mamat neh

usain bolt pun power giler, semua event dia sapu, 100m, 200m ngan 4X100m

semua world record plak tuh ! giler ah diaorang neh

bila la malaysia nak boleh lari ngan berenang cam diaorang neh eh ?

billlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?

rasanya takperlu lah training kat london ngan usa kan.

train kat jamaica lah plak lepas neh. hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

  1. Pingback: List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

  2. aku rasa malaysia patut focus pada games yang lebih pentingkan skill dari saiz tubuh badan – snooker, menembak, golf, ping pong, badminton.. better chance dapat pingat.

    bongkersz’s last blog post..Congrats Chong Wei! and Fork & Knife @ Jalan Song

    Reply

  3. 😎 ala… diorg memang dilatih sungguh2 utk menang. Dah sistem diorg camtuh. Makan kena kawal, cara hidup kena kawal.. pendek kata, 110% aspek kehidupan para atlet mereka dikawal.

    Reply

  4. Pingback: negaraku.net

  5. bongkerz : hehe tu la kan. aku tengok a few sports malaysia boleh makan lah. hehe 🙄

    Reply

  6. jard : hehe tu la kan sungguh focus diaorang tuh. phelps before sampai ke bijing lagi dah target 8 emas. hehe 😳

    Reply

  7. gempak gile babi!

    dia neh ikan ke menda eh ? haha mmg superb giler ah mamat neh << tergelak aku tgk ni

    نقطههيتم’s last blog post..MuxTape is Dead, OpenTape is On

    Reply

  8. nh : tu la kan. ikan ke menda dia tuh. haha dah start pakai jawi sebeleh avatar nampak. hehe 🙂

    Reply

  9. I actually take pleasure in studying your posts, they’re always both attention-grabbing and informative. Keep up the good work

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge