List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

perghhhh camner la diaorang olympians neh boleh menang sampai 3 gold medal dan lebih ni ek

mmg power giler ah

kita nak menang satu gold pun susah giler

michael phelps dengan 8 pingat emas, 7 world record and 1 olympic record !

dia neh ikan ke menda eh ? haha mmg superb giler ah mamat neh

usain bolt pun power giler, semua event dia sapu, 100m, 200m ngan 4X100m

semua world record plak tuh ! giler ah diaorang neh

bila la malaysia nak boleh lari ngan berenang cam diaorang neh eh ?

billlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?

rasanya takperlu lah training kat london ngan usa kan.

train kat jamaica lah plak lepas neh. hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

  1. Pingback: List of Multiple Gold Medal Winners at the Beijing Olympic 2008 !

  2. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.