Lighting of Flame Cauldron@ Beijing Olympic 2008 – “Li Ning Lights Cauldron of Beijing Olympic Games” !

malam tadi masa opening antara acara yang paling aku kagum masa dia light the big torch

perghhh hebat siot.

aku ingatkan mamat tuh nak terbang terus ke torch and then nyalakan

sekali dia boleh buat aksi dramatik berlari2 keliling bird’s nest tuh plak

hehe cool dowh !

hehe ada plak video pasal semua torch run tuh kan

seolah2 cam dia ikut mamat tuh

then baru dia nyalakan the big torch ! perghhh hebat la

dah big torch nyer design memang cool dan lawa

korang boleh tengok kat bawah neh video masa dia nak light up the flame cauldron kat beijing

respect dengan designer yang design tuh.

mmg artistic ! hehe

tapi kan aku rasa yang masa barcelona 92 lagi hebat kot

masa mamat tuh memanah api nak nyalakan big torch !

yg tuh aku rasa lagi cool dan surprise. hehe  :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Lighting of Flame Cauldron@ Beijing Olympic 2008 – “Li Ning Lights Cauldron of Beijing Olympic Games” !

  1. patutnya dia dibiarkan terbang tanpa tali, baru thrill.

    azwanhadzree’s last blog post..Attracting Your Goals

    Reply

  2. tapi apa2 hal pun mmg gempak abes r semalam.. mmg takjub ak tgk.. wow! :up:

    izzat’s last blog post..080808 Welcome iR Galleria!

    Reply

  3. azwan : hehe ingat dia jifat dalam alam perwira ke nak terbang2 camtu. haha 🙄

    Reply

  4. izzat : hehe memang takjub kan. haha 🙄

    Reply

  5. mmg dahsyat time mmanah tu… serious…

    barcelona 92… time tu kita baru darjah 6 but i like the theme song masa tu, friends for life… best

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  6. by the way cakap pasal sports ni, tak join ke Ekiden run di putrajaya ni, it’s on the 10th August

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  7. kawaii : hehe cool giler ah time memanah tuh. hehe :confusedlot:

    Reply

  8. kawaii : heheheh weekend ni nak rest je. hehe 🙄

    Reply

  9. yelah, kalau treasure hunt sure pergi kan…

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  10. kawaii : hahah kalau hunt wajib la kan. haha 🙂

    Reply

  11. Jifat? ingat lak aku masih zaman-zaman kumpul komik dulu.. heheh

    nuaeman’s last blog post..Alfatehah buat AyahNgah (1934 – 2008)

    Reply

  12. nueman : hehe mmg komik alam perwira yang sungguh cool kan. hehe 🙂

    Reply

  13. haah.. kalau cakap bab komik hong kong ni memacam.. yeah Alam Perwira antara yang terbest.. belum masuk dewata raya, wira-wira keinderaan.. huhuh.. byk nih

    nuaeman’s last blog post..Alfatehah buat AyahNgah (1934 – 2008)

    Reply

  14. nueman : hehe tu la kan. semua komik2 tony wong yang best2. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge