Lighting of Flame Cauldron@ Beijing Olympic 2008 – “Li Ning Lights Cauldron of Beijing Olympic Games” !

malam tadi masa opening antara acara yang paling aku kagum masa dia light the big torch

perghhh hebat siot.

aku ingatkan mamat tuh nak terbang terus ke torch and then nyalakan

sekali dia boleh buat aksi dramatik berlari2 keliling bird’s nest tuh plak

hehe cool dowh !

hehe ada plak video pasal semua torch run tuh kan

seolah2 cam dia ikut mamat tuh

then baru dia nyalakan the big torch ! perghhh hebat la

dah big torch nyer design memang cool dan lawa

korang boleh tengok kat bawah neh video masa dia nak light up the flame cauldron kat beijing

respect dengan designer yang design tuh.

mmg artistic ! hehe

tapi kan aku rasa yang masa barcelona 92 lagi hebat kot

masa mamat tuh memanah api nak nyalakan big torch !

yg tuh aku rasa lagi cool dan surprise. hehe  :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Lighting of Flame Cauldron@ Beijing Olympic 2008 – “Li Ning Lights Cauldron of Beijing Olympic Games” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.